recenze

Android: Reactor Run

Android: Reactor Run

S remaky slavných klasik dob minulých se setkáváme poměrně často a ani dnes tomu není jinak, takže pokud máte rádi staré hry v novém zpracování, nebo si jen chcete zavzpomínat neváhejte ani minutu.
Ve hře se ujmete role Androida jež byl vyslán na tajnou misi, jeho a tedy i vaším úkolem bude zlikvidovat reaktor v gama sektoru. Ač to působí maximálně jednoduše, brzy zjistíte, že to zase tak snadné nebude. Ocitáte se totiž v poměrně rozsáhlém prostoru plném pastí, překážek a hlídek. K dispozici máte 5 androidů vybavených laserem, abyste si mohli prostřílet cestu skrz zdi a zároveň se zbavit dotěrných dron, které v sektoru hlídkují. Vaši androidé však nedisponují žádným pancířem, takže jakékoliv střetnutí s nepřítelem může být zároveň střetnutím posledním, dávejte si tedý dobrý pozor, neboť strážné drony se pohybují dosti nevyzpytatelně. Aby toho nebylo málo, v sektoru gama je velmi silná gravitace a tak není času nazbyt, zdržíte-li se příliš nezbude vám energie na cestu zpět.

Zpracování hry se nese v duchu originálu, tedy s jednoduchou grafikou a ozvučením. Je jasné, že jak u originálu, tak u tohoto remaku šlo autorům především o hratelnost a ta je opravdu velmi dobrá. Hra je výborně optimalizovaná a tak si ji zahrají bez problému i majitelé slabších počítačů, ovládání je klasicky pomocí klávesnice. I přesto, že není problém se celou hrou doslova prostřílet, existuje i možnost projít ji i mírumilovnější cestou, ačkoliv bez likvidace zdí a reaktoru pomocí laseru se neobejdete. Tak utíkejte a odešlete reaktor do pekel.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

carlos john | 26.11.23 v 21:47

Ahoj přátelé, chci vás jen doporučit dobré úvěrové společnosti, kde jsem dostal svou půjčku ve výši 270 000,00 EUR prostřednictvím jejich e-mailu, když jsem hledal půjčku, abych zaplatil své účty a šel dál v životě, pak mi přítel dal podrobnosti o této společnosti, které jsem kontaktováni prostřednictvím tohoto e-mailu: christharmonyloanfund@gmail.com


galerie

Android: Reactor Run Android: Reactor Run Android: Reactor Run

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce