recenze

Fuzure

Fuzure

A máme tady další střílečku, která si na nic nehraje a prakticky od začátku do konce vás bude nutit k tomu, abyste byli na pozoru a veškeré nebezpečí zažehnali ještě v době, kdy nemůže dojít k nejhoršímu, a to k vaší likvidaci.
Efekty jsou jedna věc, dobrá hratelnost věc druhá. Já vám mohu s klidným svědomím říci, že ve Fuzure se dočkáte pěkného mixu obého. Při svém putování, které je rozděleno na několik levelů, tak budete mít o zábavu postaráno. Likvidace oponentů, kteří jsou zde složeni z různých robotických individuí, tak bude pro vás jistě skutčnou zábavou. Prakticky každý váš krok je totiž doprovázen nějakým tím efektem.

Situace se má dále tak, že disponujete poměrně slušným choreografickým arzenálem. Jistě pro vás tak nebude problém dostat se na libovolné místo, které může být téměř v libovolné výšce. Jen mějte na paměti, že ne všechny cesty vedou do cíle a často se vám bude stávat, že narazíte na hluché místo aka slepou ulici a nezbyde vám nic jiného, než se vrátit. Občas si to rozdáte i s nějakým větším padouchem, který se od ostatních liší už jen tím, že disponuje větší silou než ostatní. Nepochybuji o tom, že si poradíte i s tímhle.

Po stránce technické nemám nejmenších výhrad. V DigiPenu opět studenti dokázali, že umí a že dokáží skvěle namixovat zábavnou hru. Někdo může namítnout, že dobrá hra může vypadat jinak. Samozřejmě, že mu to vyvracet nebudu, jen bych případně doplnil, že kvalitní hraní se ubírá mnoha směry a ten ve Fuzure je jeden z nich. Karty jsou tedy rozdány a teď už bude záležet pouze na vás, jak se k tomu postavíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Fuzure Fuzure Fuzure Fuzure Fuzure