recenze

SWIV Decimation

SWIV Decimation

Nespočetněkrát zpracovaná arkádová střílečka má další verzi. Jmenuje se SWIV Decimation a není špatná. Tak se na ni pojďte podívat a možná v ní naleznete zalíbení.
Nevím, jak se jmenovala ta původní hra. Možná už to ani není dohledatelné, protože hry jako Alpha Strike: Retribution nebo 3D Asteroid Impact jsou principielně tak blízko, že se nedá říci, kdo a kdy vytvořil pro všechny tyhle hry předlohu. Jisté je jenom to, že i SWIV Decimation si základní rámec trochu poupravilo a něco do něj přidalo.

Základ hry je původní. Ve svém vrtulníku letíte stále kupředu a musíte si prostřílet cestu (tzn. nahoru, protože na celý děj hry je nahlíženo shora). Protivníky tvoří jak nejrůznější letecké jednotky, tak pozemní tanky a jiná vozidla i střílny typu země-vzduch s naváděnými raketami. Kromě svého kanónu máte k dispozici několik power-upů a nových zbraní. Co je novinka v tomto zpracování je možnost „skoku“ - rychlého vystoupání do větší výšky na krátkou dobu. Tento obranný manévr oceníte hlavně v nepřehledných situacích, kdy to na obrazovce bude přeplněno raketami, explozemi a nepřátelskými jednotkami.

Zlatým hřebem je možnost spolupráce dvou hráčů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

pametnik | 05.08.05 v 16:37

Neni to vubec tezke - SWIV. Je to zkratka Silkworm IV, a to proto, ze je to vertikalni pokracovani horizontalniho prvniho dilu, nazvaneho Silkworm.


galerie

SWIV Decimation SWIV Decimation SWIV Decimation SWIV Decimation

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce