recenze

Limey Lizard

Limey Lizard

Jaké to je dělat údržbáře na kosmické lodi, která je právě v hlubokém vesmíru? Je pravda, že netěsnící trubky jsou všude a zábavné to příliš není.. Náš ještěr je však poněkud líný, a tak mu i tento úkol působí potíže. A najednou…je těch problémů nějak povícero. Nicméně vše je třeba brát s humorem, i když se brodíte po kolena ve špíně a kdoví v čem ještě.
Před jistou dobou jste u nás mohli zaznamenat novinku, která se týkala právě této hry. Jednalo se o nedodělané demo. Čas plynul a dnes si už hru Limey Lizard můžete zahrát se vším všudy.

Kdyby fungování vesmírného plavidla mělo záviset jen na ještěřím hrdinovi, jeho píli, odhodlání a odborných znalostech, nejspíš by nedošlo ani ke startu. Avšak peskování nadřízenými ho přivede k práci a to velmi zásadní. Zbavit se dotěrných améboidních kreaturek bude váš první úkol. Jako v každé správné adventuře máte k dispozici inventář plný věcí, což neznamená, že jsou všechny užitečné. Objekty je nutné dobře kombinovat a následně použít. Není to vždy zřejmé, ale rozhodně je to zábavné. Humor hře rozhodně nechybí. Není zde příliš mnoho dialogů, a proto je hra poměrně plynulá (v podstatě je nemusíte ani číst). Když už ale s někým mluvíte, jistě vás mile překvapí dabing jednotlivých postav. Celá hra je vlastně sled úkolů, které vám někdo zadá a vy se je snažíte splnit „po adventursku“.

Ač je tento titul relativně krátký, je velice zábavný. K tomu dopomáhá nejenom dabing, humor, ale i provedení jednotlivých úkolů. Opravdu povedená záležitost.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 21.07.17 v 11:25

zahraji si


galerie

Limey Lizard Limey Lizard Limey Lizard