zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 23

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Sports Heads: Basketball

Sports Heads: Basketball

Série sportovních her Sports Head má další díl. Tentokrát se budete snažit dostat balon skrze obroučku. Upgrady, šílené odrazy a multiplayer nechybí.
Už jsme tu měli fotbal, tenis, ale dnes se podíváme pod bezedné koše. Jako obvykle máte na výběr hlavu jednoho z elitních hráčů basketbalů, s kterým se postupně snažíte porazit všechny ostatní, a to buď ve hře na čas, nebo v tom, kdo dá dříve daný počet bodů.
Samotná podstata hry je v pinkání do míče a snažit se ho nějakým – jakýmkoli – způsobem dostat do koše. A tím jakýmkoli neznamená jen hlavou. Můžete do něho i plácat, trefovat všelijaké bonusy, používat odrazy a občas dáte i parádního vlastňáka.
Jistá nevypočitatelnost pohybů, odrazů a z toho plynoucích haluzí dělají z této hry parádní pokračování. Současně s trochou cviku se lze naučit i přesně skórovat přímo z rozehrávky, takže nejste odkázáni na zběsilé skákání.

Kvalita a návykovost opět nechybí. Jen mi trochu vadil mód na body. Ono to někdy chvilku trvá nahrát potřebný počet bodíků. Ale jinak bez výhrad, čemuž napomáhá i multiplayer.


hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

jurcatko

jurcatko | 23.02.15 v 18:17

nejde spustit

WesP

WesP | 24.05.12 v 19:23

Asi nejslabší díl série. Nej byl fotbal, pak tenis a nakonec tento basket... Hratelnost není zdaleka tak dynamická jako u jmenovaných dílech a obtížnost je asi nejnižší. Dohráno na první pokud. Ani jeden zápas jsem nemusel opakovat...


galerie

Sports Heads: Basketball Sports Heads: Basketball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce