recenze

Vulvara

Vulvara

Jeden jediný okamžik dokáže člověku kompletně změnit celý život. O něčem takovém se přesvědčí i hlavní hrdina adventury Vulvara, který jednou ochutná lahodnou Becherovku a už nemůže jinak. Jenže když nemůže hora k Mohamedovi…
Vulvara je bezvýznamný ostrůvek, zapadlý kdesi v Atlantském oceánu, odříznutý od civilizace. Hrstka místních obyvatel tak logicky za svůj život nepoznala spoustu skvělých výdobytků moderní civilizace, včetně lahodné chuti Becherovky. Tedy do doby, než jednomu z domorodců zčistajasna nepřistála na hlavě láhev tohoto nápoje. Becherovkou byl tak uchvácen, že se rozhodl prodat svůj skromný statek a najít její zdroj.

Tolik ve stručnosti k příběhu, nyní se pojďme podívat na samotnou hru. Herní princip nejspíš nemusím dlouho vysvětlovat, už ze screenshotů jste asi poznali, že Vulvara patří mezi čistokrevné point’n’click adventury. Co vás jistě příjemně potěší je přítomnost českého dabingu. No i když, českého, hra je namluvená nezaměnitelným moravským dialektem, takže s rozuměním může mít leckterý Čech nemalé potíže. Těšit se můžete také na hrstku vtipných dialogů a velmi povedené technické zpracování.

Co dodat? Pokud máte rádi vtipné adventury ve stylu Horkého Léta, pak byste neměli přehlédnout ani dnešní výbornou hříčku. Stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

MajklTO | 03.04.07 v 13:22

Návod...Po zhliadnutí intra,zistíte,že musíte predať grunt (teda všetko čo máte – a vo vašom prípade je to iba stará chajta/dom) a vybrať se hladať boha Muskela Svalouše,aby vám dal recept na lahodný nápoj. Najprv hoďte reč s Kupcom (ten vedla kozy). Povie vám,že chce nejaké lajstro,potom bežte ku radnici a porozprávajte sa s tým tlstým chlapíkom – starostom,ten sa zase chce baviť.Teraz bežte pod velký strom a až zakopnete o koreň,spadnú pod vás semená,tie zoberte a vrácte sa späť,tentokrát sa však vyberte k chatrči tej chudej babizne – Fechtli. Hoďte s ňou reč,potom nakuknite do jej chatrče (uvidíte tam papócha) a zasa sa k nej vráťte a znova hoďte reč.Povie vám,že je hladná,tak jej dajte tie semená.Vraťte sa k papagájovi,a keď ho budete chytať,najprv zavrite okno a potom si z postele vezmite sieťku a snažte se ho chytiť.Potom ho zaneste starostovi,ten vám dá lajstro a to lajstro zaneste kupcovi,ten vám dá peniaze za dom.
Potom choďte pod Boží vrchol,kde vám starec povie,že je hladný.Vráťte sa na trh a pokecajte s tým vietnamcom,bude tvrdiť,že keby mal lepšiu čapicu,vyzeral by lepšie,preto hneď pokecajte s tým kovbojom,ktorý stojí vedľa,ten nemá peniaze,tak mu dajte celý mešec,za odmenu dostanete jeho klobúk,ktorý dajte tomu vietnamcovi.Dostanete mäso a to dajte starcovi pri bráne. Zistíte,že si máte zohnať mačetu. Choďte do prístavu a porozprávajte sa s pirátom,ten vám povie,že chce hák na jeho pahýl ktorý má namiesto ruky. Vydajte sa k rybárovi,hoďte reč a potom rýchlo skočte k harantovi,ktoré stojí pod radnicou,za pětku vám dá červíka,toho dajte rybárovi a až vyloví zlatú rybku,ako druhé želanie zvolte myš.Dostanete hák,ktorý dajte pirátovi,ten vám však ujde a pokiaľ sa vám ho podarí chytiť,dostanete mačetu. S tou se presekajte pri bráne a výjdete až na Boží vrchol.Tam nájdete lietadlo so0 sudom Becherovky a návodom na jej výrobu...Potom už len nasleduje outro.....

| 19.02.07 v 16:19

zda se to byti slibne. asi si to stahnu...

Ty jsi | 08.10.06 v 09:54

No hodil by se mi hodte ho sem!

Já | 08.10.06 v 09:53

Docela by se mi hodil navod co rikas MICHALE?


galerie

Vulvara Vulvara Vulvara Vulvara