recenze

J.J.Gun and Sepheret island

J.J.Gun and Sepheret island

Jmenujete se J. J. Gun a máte před sebou svůj úkol a nejedno tajemství k rozlousknutí. Sepheret Island bude místo vašeho dalšího pobytu, ale jak se tam dostat je jen malý zádrhel. A kdo je k čertu ta Samantha? Adventury už dlouho dobu nejsou mrtvým žánrem.
Staří Májové a egyptské pyramidy už na vás čekají…snad.

Když se vám v této krásné zapadlé krajině, kde se civilizace omezuje na hotel a hospodu, porouchá auto, je potřeba najít alternativní způsob dopravy. To je ovšem jen začátek vašeho dobrodružství, které začíná za doprovodu šílené (:-)) hudby a zajímavé grafiky. Jako v každé adventuře budete muset chodit a komunikovat s ostatními lidmi. Službička stíhá službičku a všechno se pomalu komplikuje. Tak například když od mafiána potřebujete loď na cestu, ale dostanete jej pouze, pokud jistá slečna, která by ho nejraději zastřelila, svolí a půjde s ním…na drink. No není to složité? A to ani nemluvím o dívce jménem Samantha. O té se od začátku nedovíte už vůbec nic. Takže vám zbývá jen prozkoumat každou místnost a vyřešit zapeklité (vztahové) hádanky. Malým mínusem je to, že pro provedení určité akce (chůze, prozkoumat, mluvit, vzít/akce) musíte vždy kliknout na danou ikonku.

V inventáři máte pár věcí, které by vám měly pomoct, ale typickým zákysům se nejspíš nevyhnete. Zkrátka adventury jsou v tomto kouzelným druhem her.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 08.02.17 v 18:00

tak tohle by mě bavilo tak stáhnem


galerie

J.J.Gun and Sepheret island J.J.Gun and Sepheret island J.J.Gun and Sepheret island