recenze

The Murderer

The Murderer

Žít v mezích zákona by v liberálnějším státě a pro spořádaného občana neměl být nějaký obzvláště obtížní úkol. Pokud ovšem podlehnete svodům a vlivům špatného prostředí, záhy se ocitnete daleko za hranicemi alespoň mírných sankcí. Vždyť se taky jedná přímo o vraždu.
Následně po tomto činu se můžete sami udat na policii, přičemž vaše hraní skončí velmi brzo, anebo se pokusit onen nedokonalý justiční systém obejít.

V praxi se jedná o adventuru z pohledu první osoby, ve které se párkrát zachováte jako chladnokrevný vrah se vším všudy. To znamená jaký fígl použít na odlákání pozornosti vaší oběti a následné ukrytí těla tak, aby ho nikdo nenašel. Nakonec si po mnoha rozhovorech, sesbírání kopy věcí a přemýšlením vybudujete potřebnou cestičku k novému životu na svobodě. Při hraní se vyplatí časté ukládání, neboť jeden nepodařený předchozí krok vás může poslat neprodleně za mříže.

Hře se dá vytknout jen trochu kratší délka, ale na druhou stranu zde nenarazíte na spoustu, pro tento žánr obvyklých, „zákysů“. Vše je dokresleno povedenou zvukovou stopou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 11:01

text příspěvku


galerie

The Murderer The Murderer The Murderer