recenze

The Wolf Among Us

The Wolf Among Us

Vítejte v bizarním světě, ve kterém se kombinuje naše realita se světem pohádek. Násilí, tajemství a napětí na každém kroku. Vyzkoušejte další interaktivní příběh v podání studia Telltale.
Ve hře se ujímáte role drsného Bigbyho Wolfa a už jeho jméno by vám mělo napovědět, že se ocitáte v mysteriózním světě, kde se mísí pohádkové postavy s těmi reálnými. Hra jako taková představuje ponejvíce adventuru ostřejšího ražení, a tak o nějaké ty akčnější chvíle rozhodně nebude nouze. Hlavním tahákem je příběh, do kterého se postupně ponořujete a na daných místech se budete muset rozhodnout nebo provést určitou akci. Při interakci s postavami vybíráte reakci z nabízených možností, přičemž si daná osoba vaše jednání zapamatuje a ovlivní pozdější směřování příběhu. Kromě komunikačních a akčních sekvencí (které jsou opravdu povedené a budete se muset snažit včas a rychle jednat) nechybí klasický průzkum lokací a sbírání předmětů do inventáře.
Hra má neskutečně silnou atmosféru, kterou doplňuje i parádní grafika. Pokud jste hráli The Walking Dead od stejného studia, The Wolf Among Us byste neměli opomenout. Konečně tato herní série dorazila i na Androidy.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

erik pernik | 11.11.17 v 00:31

Drahy, ale musel jsem koupit a toho skoro petikila nelituju. Jenom toho, ze jsemcto pak na PC sehnal v akci za 89,- vsechny epizody :-D. Uz se tesim na druhou sezonu :-).

hajzlos

hajzlos | 21.07.15 v 14:46

škoda že je to dál placené


galerie

The Wolf Among Us The Wolf Among Us The Wolf Among Us The Wolf Among Us