recenze

The Heist

The Heist

Být zlodějem může být velmi vzrušující. Zvláště když budete mít obrovský pocit svobody a možnost řešit jednu ze situací několika způsoby. Detaily prozradí ale až naše recenze. Rád bych jen dodal, že počítat můžete s opravdu výborným zpracováním.
Doufám, že jste kariéru zloděje v reálu neprovozovali a že jste raději sáhli po jedné z mnoha her na toto téma. Asi nejzdařilejším pokusem byl jednoznačně Der Clou, který byl zároveň ale velmi náročný na dohrání. Dnešní The Heist vám ale dokáže, že i tento námět lze zvládnout velmi elegantně.

Prakticky po celou dobu budete mít spoustu možností. Základ je samozřejmě dostat se do jednoho domečku a vybrat bezpečnostní trezor majitelce a právě k tomu budete moci využít svůj důvtip a hlavně vybavení, které lze postupně zakoupit v místní prodejně (shodou okolností nacházející se přímo před hlavní bránou). Budete potřebovat peníze. Ty jsou k maní v parku. Samozřejmě, že se ale jen tak nepovalují na zemi, ale jsou schované pěkně v peněženkách místních obyvatel a vy jim je musíte šikovně vyfouknout.

Princip pochopíte velmi snadno, když náhodou selžete, připravte se na policejní hlídku, před kterou se musíte schovat. Jinak bohužel následuje smutný konec. Jakmile získáte dostatek peněz, můžete se pustit do nákupů a vybírat je skutečně z čeho. Od obyčejného lana až po nebezpečný dynamit. Tyto předměty pak bude potřeba použít na různé věci spojené s vykrádáním. Řekli byste, že půjde o klasickou adventuru, ale i zde bych vás rád vyvedl z omylu. Prakticky po celou dobu se před vámi budou objevovat různé puzzle zaměřené zejména na vaši šikovnost a věřte, že se nudit rozhodně nebudete.

Co opravdu stojí za pochvalu, je technické zpracování. Různé ingame sekvence vám navodí tu správnou atmosféru, nebál bych se říci, až interaktivního filmu. Potěší také velmi pěkná hratelnost. Po celou dobu máte prostě potěšení The Heist zkoumat a zdokonalovat svou techniku. Je potřeba ještě něco dodávat?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

kopy | 31.07.06 v 21:22

jak se mam schovat pred hlidkou

Oriali | 07.07.06 v 12:53

Dost lahke, ale inac mile...


galerie

The Heist The Heist The Heist The Heist The Heist

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce