recenze

A Gnome's Home: The Great Crystal Crusade

A Gnome's Home: The Great Crystal Crusade

Bylo jednou takhle podzemní království plné gnómů a všem se žilo skvěle díky předmětů, který vydával energii a světlo jako Temelín. No a ta věc jednoho dne byla ukradnuta. Pro vás tím nastává dlouhá cesta.
A Gnome's Home: The Great Crystal Crusade je svým stylem naprostou klasikou mezi Time Management hrami. Jakožto skvělý a inteligentní vůdce budete udílet rozkazy gnómům, kteří opravdu sprinterským tempem budou sbírat, sekat, opravovat, těžit, vytvářet a bavit. Hlavně jde o splnění určitých úkolů v každém levelu, většinou se jedná o opakující se náplň, ale někdy se vyskytne vskutku originální cíl, třeba opravit vzducholoď. Úrovní je neskutečná hromada a hra vydrží na dlouhé hodiny.
Bonus nespočívá pouze v odměně progrese, ale také možnosti vystavět ono zborcené království do původní krásy, ale pouze, pokud budete sbírat nejlepší ohodnocení. V této hře je to v podobě zlaté hvězdy.
Hratelnost je na skvělé úrovni, grafika fajn, ale nejvíce bych chtěl vyzdvihnout fantastickou a odpočinkovou hudbu. Na druhou stranu není A Gnome's Home: The Great Crystal Crusade nikterak originální a jde spíše ve šlépějích svých předchůdců.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:44

text příspěvku

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 02.08.16 v 12:43

vyzkouším


galerie

A Gnome's Home: The Great Crystal Crusade A Gnome's Home: The Great Crystal Crusade A Gnome's Home: The Great Crystal Crusade A Gnome's Home: The Great Crystal Crusade