recenze

Infiniminer

Infiniminer

Stejně jako kopáči a horníci ve hře, jsem i já a tímto pádem i vy narazili na zlatou žílu. Infiniminer je čistě multiplayeruová hra, žádný příběh, žádné filmečky, hlavní motivátor je hratelnost, které tu je více než požehnaně. Prostě kvalitní indie hra.
Hra byla vydána již minulý rok, ale to nemění nic na tom, že grafika je opravdu trošku horší, ale to je asi jediný mínus pro tuto hru.
Jak už jsem napověděl, jedná se o multiplayerovou hru. Na výběr máte dva módy. První je soutěžní, máte za úkol najít poklad a tím, že ho dopravíte na povrch, dostanete nějaké to skóre. Druhý je Sandbox, zkušenější už ví, oč jde. Nejedná se o žádnou soutěž a vlastně ani nemůžu vyhrát, spíše si hrajete na bohy a tvoříte a překopáváte, co můžete.

Pokud teda hledáte nějakou hru pro chvilku oddechu a zábavy můžu jedině doporučit tento skvost. Ovšem může se stát, že vás hra nepustí na dlouhou dobu.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

---- | 24.06.13 v 23:44

blbost a ani nejde

tipelmimi | 24.11.11 v 20:15

lalalalalalalalalalalalalalalalalalala INFINIMINER (RED VS. BLUE)

tipelmimi | 24.11.11 v 20:14

toje jako fortresscraft a minecraft a total miner infiniminer ja sem v mislim 5 nebo 4 nebo 3 sem tu hru videl red vs.! blue jojo

stan | 27.08.11 v 13:02

dobrý den já sem se chtěl zeptat proč mi hra Infiniminer nejde stáhnul sem si jí a nic

Go5lincz | 17.04.11 v 20:51

Lepší je MINECRAFT

Twister | 27.01.11 v 01:16

Tuhle recenzi jsem napsal již dávno a od té doby se trochu více změnilo a nestihl jsem text upravit. Takže pár dodatků:
Hra byla vydána v roce 2009 a je základním stavebním kamenem pro hru Minecraft. Po měsíci co byla hra vydána se na další úpravě a zlepšování přestalo dělat. Přesto byl zdrojový kód vydán veřejnosti a vzniklo mnoho módů. Co se týče možností multiplayeru, ty už budou v tuto dobu nejspíše krapánek omezené.


galerie

Infiniminer Infiniminer Infiniminer