recenze

Fight Terror 2

Fight Terror 2

Taková typická střílečka ve stylu Moorhuhn. Jestliže rádi střílíte do teroristů a máte rádi hry tohoto typu, proč nestáhnout toto dílko a nepobavit se alespoň na pár desítek minut. Po této chvíli totiž přestane hra bavit, takové zkrácení dlouhé chvíle.
Nečekejte nic velkého, ale ani žádný velký propadák. Fight Terror 2 je totiž Moorhuhnovská střílečka, ve které se snažíte zabít co nejvíce těch odporných zlých teroristů, kteří obtěžují v tomto případě město a železnici.

Úvodní menu je celkem pěkně udělané, ale jakmile kliknete na start hry, tak nečekejte nic velkého, celá hra se skládá pouze ze dvou lokací, které se mění vždy po dohrání té jedné. Jedna z nich je kousek města a druhou lokací je zastávka železnice. Opravdu zde jde pouze o jediné, zabít co největší počet teroristů za pomoci pár rozličných zbraní. Základní revolver toho moc neudělá, ale pro počáteční levely postačí, jak se budete probíjet přes hromady mrtvých teroristů, tak dostanete samopal, bazuku, nebo bombu. Všechny tyto věci získáváte ze zničených bedniček, které padají z nebe, něco jako ve Wormsech. Další bonusy dostanete za zničení různých aut, kamionů, nebo sestřelení letadel a vzducholodí. S obyčejnou pistolkou lze zničit i samotný vlak. Naprostý stereotyp hře také mnoho nepřidá, ale alespoň se zvyšuje obtížnost postupem do vyšších levelů, jak jinak, že. :)

Hra tedy podle mého názoru vydrží na pár chvil u PC, ale na delší dobu je naprosto nepoužitelná, jestliže tedy nejste zanícený fanatik vůči terorismu:). Hudba zde je, ale nedosahuje žádných skvělých výkonů, působí zde spíše jako nezbytná kulisa. Ze zvuků očekávejte pár výstřelů, to je asi tak vše. Malé HW nároky opět mohou potěšit vlastníky starších PC, ale jinak se nejedná o žádný zázrak.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Baaaaac | 31.07.07 v 10:08

To víš, že to jde, pro by nešlo

petryss | 22.07.07 v 23:03

doufám že to pude a né jako jiny hry :-D:'(


galerie

Fight Terror 2 Fight Terror 2 Fight Terror 2 Fight Terror 2