recenze

Lock On

Lock On

Lock On je hra poněkud staršího data. I přesto by ale nemusela být přehlížena, neboť se jedná o kvalitní titul pro většinu lidí, kteří mají rádi remaky automatovek z osmdesátých let. Lock On vás, jakožto hráče, vhodí do jakési arény, kde je vaším jediným úkolem - jak jinak než přežít!
Hra s názvem Lock On vás vhodí do role jedné malinkaté raketky, která musí zůstat co nejdéle naživu, nebo chcete-li vcelku :). Ihned po odstartování se na vás ze všech stran vrhají nepřátelé a vaším úkolem je všechny tyto nezvané návštěvníky pořádně potrestat.

Mezi arzenál několika zbraní se řadí například naváděná střela, potom jednoduchý laser anebo raketomet. Za sestřelené nepřátelé nedostáváte jen body, ale také různé upgrady, které vám pomáhají zůstat ve hře ještě o trochu déle.

Graficky je hra, pokud počítám v úvahu to, že je to předělávka automatovky , hezky provedená. Obrazovka šlehá nejrůznějšími barvami, jako na diskotéce a vás tak nutí sedět v transu u počítače dokud neprojdete sedmou vlnou nepřátel. Vtipná je i poznámka po startu hry. Slovo "Insert coin", které se zobrazilo mě osobně totiž opravdu odrovnalo. Autoři prostě mysleli na vše.

Pokud máte rádi klasické předělávky, rozhodně vám mohu titul jedině doporučit. Tak hurá na ně! :o)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Lock On Lock On