recenze

Crusaders of Space: Open Range

Crusaders of Space: Open Range

Parádní střílečka, která vás pobaví svými pestrými levely, širokou paletou střeliva a samozřejmě hromadou nepřátel, které je potřeba zneškodnit. Ponořte se do vesmíru a likvidujte jednoho stíhače za druhým. Dokončete obě epizody a užijte si akci, jak má být.
Jestliže se necítíte na to, hrát v módu Normal, začněte klidně na Easy. Hra vás bude bavit o to víc, nejste-li zdatní střelci. V módu Easy je to skutečně easy, to mi věřte. Základem je sestřelit všechny nepřátele. První levely na vás půjdou autoři polehoučku, a tak to nebude vůbec nic složitého. Teprve od devátého levelu se situace začne vyostřovat a vy si užijete té pravé destrukce, ale i uhýbání střelám. Velkou výhodou je, že posbíráte-li nějaký bonus v jednom levelu, automaticky jej přenášíte do dalších, takže ke konci epizody můžete mít loď vylepšenou na maximum. Ovšem pozor na nepřátele – jestliže vás zasáhnou, vylepšení o jeden stupeň klesne. A tak se může hráč propadnout až k počátečnímu střelivu. Za zmínku stojí i poměrně úsměvné komentáře pilota, které určitě pobaví. Ve hře se navís střídá střílení, kdy se váš stíhač může pohybovat pouze doleva nebo doprava a obrazovka stojí na místě, a střílení s průletem nějakou oblastí. Ve druhém případě je to obtížnější, jelikož kromě nepřátelských lodí po vás půjde i základna, která chrlí jednu střelu za druhou. O to je však lepší vítězství, rozpad nepřátelské základny vypadá vskutku impozantně. Pobaví vás přijatelná grafika i ozvučení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Sůvička

Sůvička | 20.12.16 v 00:08

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 30.08.16 v 16:39

bum bum prás prásk zbohem


galerie

Crusaders of Space: Open Range Crusaders of Space: Open Range Crusaders of Space: Open Range Crusaders of Space: Open Range Crusaders of Space: Open Range Crusaders of Space: Open Range