recenze

Lethal Judgment 2 - Orbital Apokalypse

Lethal Judgment 2 - Orbital Apokalypse

Zajímavá vesmírná střílečka ve skvělém prostředí. Tuny nepřátel a asteroidů čekají na vaší raketu. Tak pojďte zvítězit v krutém a nelítostném souboji plném grafických efektů.
Vesmírných stříleček vzniká i dnes obrovské množství. Vyznat se v jejich záplavě vyžaduje opravdu pečlivou pozornost a každodenní sledování naší speciální kategorie. Dnešní gameska od úspěšného francouzského studia Bgames je klasickým příkladem horizontální střílečky.

Vyniká především skvělou grafikou plnou nejrůznějších efektů. Animovaná pozadí jsou nádherná, že průlet je tak vedle obrovské akce také slušným kulturním zážitkem. Celkem pět levelů je díky své náročnosti slušným oříškem. Vedle klasické střelby rozšířené o některé bonusy, můžete využít též silnější úrok jakési vlny, která smete vše na obrazovce. Musíte ji však nabít pomocí chvilkového držení klávesy ctrl. Bohužel, hra postrádá onen tajemný náboj vynikající hratelnosti, která by vás nadlouho připoutala a nepustila. Brzo totiž sklouzne do stereotypu a nikterak nepřekvapí. Přesto je nadprůměrnou zábavou pro hráče žánru, kterým musím její stáhnutí vřele doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Lethal Judgment 2 - Orbital Apokalypse Lethal Judgment 2 - Orbital Apokalypse Lethal Judgment 2 - Orbital Apokalypse

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce