recenze

Planetary Propogation

Planetary Propogation

Projekt Experimental Gameplay vstoupil již do svého druhého ročníku a opět přináší řadu zajímavých kousků. Mezi ně se řadí také arkáda Planetary Propogation, v níž se zhostíte role boha s nemenším úkolem než tvořit nové planety!
Cílem projektu Experimental Gameplay je vytvářet v rekordně krátkém čase hry, které budou v něčem originální či popřípadě výjimečné a inovativní. Planetary Propogation přesně tyto podmínky splňuje, narozdíl od jiných počinů z Experimental Gameplay však na jeho pochopení budete potřebovat hezkých pár desítek minut.

Cílem hry je totiž vytvořit co nejvíce nových planet. Dostanete do rukou vesmírnou loď, s níž budete brázdit vesmírem a sbírat vesmírný prach. Ten pak zavezete do mlhoviny, kde z něj vznikne nová planeta. Úkol je to sice na první pohled jednoduchý, vám však bude život komplikovat celá řada překážek. Tou hlavní bude asi kolize s čímkoliv. Loď naložená prachem je totiž nesmírně citlivá a při sebemenším nárazu můžete na planetku zapomenout – prach se rozsype. Situaci navíc budou komplikovat již vzniklé planety, které ukousnou výraznou část z herní obrazovky. Tím pádem se zmenší vaše pole působnosti a vy budete muset dávat o to větší pozor.

Dobrou hratelnost doplňuje také stejně kvalitní grafika. Proč si tedy Planetary Propogation odnáší „pouze“ jednasedmdesát procent? Odpověď je více než prostá: Už po pár desítkách minut bude po všem. Stejně jako ostatní kousky z EG hra totiž výrazně trpí krátkou dobou nutnou k jejímu dokončení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Planetary Propogation Planetary Propogation

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce