recenze

Flywrench

Flywrench

Každá trochu originální hra se redaktorům recenzuje daleko lépe, než tisíckrát omletý koncept nepřinášející žádné změny. Dnešní gameska je ale hodně inovativní a až překvapivě zábavná. Ostatně, vyzkoušejte sami.
Messhof má originalitu a nové nápady rozhodně v krvi. Vzpomeňme třeba na jeho povedené arkádové gamesky - Punishment a Punishment 2, které si hráče získaly velkou náročností v kombinaci se znamenitou hratelností. Podobnými zbraněmi na nás útočí i nejnovější autorův projekt – Flywrench.

Vše, co ve hře děláte, se popisuje opravdu těžko. Jedná se totiž o titul značně abstraktní, jenž v kombinaci s příběhem vyžaduje jistou dávku představivosti. Klasicky ale budete zachraňovat svět. Ovládáte jakousi čárečku, která má schopnost se měnit do několika různých barev. Vaším úkolem v mnoha různých levelech je prolétávat přes různé překážky až do bíle označeného cíle. V čem tkví ono kouzlo? Ony překážky musíte překonávat transformací sebe sama v jinou barvu. Tedy kupříkladu, vidíte-li zelenou čáru, nezbude vám, než se předělat do podoby čárky zelené. A tak podobně... Všechny vaše formy navíc mají odlišné vlastnosti a někdy je potřeba měnit je opravdu rychle. Hlavně je to ukrutně zábavné. Flywrench vás dlouho nenechá vydechnout, minimalistické zpracování nahrazuje až překvapivě hardcore hratelností. Autor se navíc nechal slyšet, že připravuje další verze hry s mnoha rozšířeními. Máme se tedy na co těšit…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

vetvicka | 10.01.08 v 14:09


___________________________________________
ERROR in
action number 1
of Create Event
for object sxms:

Error defining an external function.

kde je problem ??


galerie

Flywrench Flywrench Flywrench