recenze

Bowling Evolution

Bowling Evolution

Jestli zrovna nemáte dostatek volného času, aby jste mohli zajít na bowling, můžete zkusit dnešní hru. Rozdíl mezi realitou díky perfektní grafice možná nepoznáte. Shoďte všechny kuželky a zapište se tak do síně slavných!
Kvalitních simulátorů bowlingu dnes mnoho není, ale dnešní hrou se počet určitě zvětší. Jak už bylo řečeno, Bowling Evolution oplývá velmi pohlednou a propracovanou grafikou, k níž využívá jedny z nejnovějších rozhraní. Ovšem nezapomíná ani na fyziku, o které by se dalo říci, že působí velice věrohodně. Standardem může být nahrávání skóre přes internet, kde si ho můžete porovnat s ostatními hráči. K dispozici máte i jakýsi trénovací mód, ve kterém je možnost nastavit si počet kuželek a podobné věci. Všechny hody lze zpětně přehrát z více pohledů, což umožňuje detailně si prohlédnout zkázu vykonanou vaší hrací koulí. Velkou výhodou zde je hra až čtyř hráčů na jednom počítači, pokud tedy dáte dohromady menší partu lidí, máte o zábavu postaráno.

O dnešním simulátoru se dá říci, že je velice kvalitně zpracovaný a k bowlingu by tak mohli najít cestu i ti, kteří nepatří k milovníkům podobného typu zábavy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

frodopipin

frodopipin | 10.02.16 v 06:51

Je to super

marek | 08.02.07 v 16:33

pod hrat

ladislav | 08.09.06 v 13:35

to je ono


galerie

Bowling Evolution Bowling Evolution