recenze

Taxi-Driver Pinball

Taxi-Driver Pinball

Další jednoduchá hříčka s miniaturním míčkem a s třemi sadami pálek na „odšprncávání“ , která je zasazena do motoristického prostředí. Není to nic jiného než pinball.
Pinball, jakožto stolní hra v hospodách, či jiných zařízeních, si získal srdce mnohých hostů, jež okusili kouzlo balónků a světelných hrátek se v tomto přístroji vyskytujících a někteří si vybudovali i vcelku solidní závislost.

Až prozaicky snadný a zřetelný úkol je k vám přiveden skrze tento žánr her. A to nahrát co nejvyšší skóre. Odpalováním a trefováním se kuličkou do nejrůznějších oblastí na stole, jde hromadění bodíků nejlépe. K zahození nejsou ani blikající objekty, které přímo evokují k úderu. Bohužel hrací plocha skýtá málo těchto možností, a tak zábavu vyvolá u soutěživých jedinců, kteří to touží někomu natřít, maximálně až třem lidem. V menu si pak smíte pozměnit třeba barvu míčku, rychlost hry a realné chování celkově, abyste se pak při porážce (ne)mohli vymlouvat.

Hra není úplně špatná, ale pro delší hraní ji něco chybí. Co to však přesně je, je diskutabilní. Možná „od všeho kousek“, což je nepochybně škoda.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Taxi-Driver Pinball Taxi-Driver Pinball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce