recenze

Grand Theft Auto 1

Grand Theft Auto 1

Právě dnes vám i my přinášíme recenzi na jednu z nejlepších her let minulých, o které jste mohli slyšet už ledacos. Ano, řeč je samozřejmě o skvostném GTA, které je již nějakou tu dobu k mání zcela zdarma. Tak nač ještě čekáte.
Psal se rok 1997 a tvůrci z jedné Skotské společnosti DMA Design, známé především díky logičce Lemmings, vypustili do světa opravdu nenápadnou hříčku lidově pojmenovanou Grand Theft Auto (GTA) a jistě ani ve snu netušili, s jakými ohlasy se jejich počin setká. Nejvíce naštěstí převládaly kladné reakce, ale samozřejmě se našli i tací, kteří se smíšenými pocity apelovali na všemožné organizace, aby distribuci této gamesky v co nejvíce zemích pozastavili. To se jim bohužel z části podařilo prosadit a tento titul byl v některých zemích stažen z prodeje. Většině civilizovaných zemí se naštěstí tento zákaz vyhnul a do dnešních dnů se první „géteáčko“ pěkně uhnízdilo na mnoha počítačích a dokázalo si získat srdce mnoha a mnoha příznivců. Od vydání původního dílu uplynulo už přece jen nějaké to pondělí a nesmíme se proto ničemu divit, že se mohl těšit ze spousty ocenění a titulů. Nejlepší hra roku či nejbrutálnější počin všech dob byly jen některými z nich. Rovněž i spousta jiných tvůrců her si za vzor vzala tohohle velikána a jeho kvality se snažila protlačit do svých dílek. Myslím, že tituly jako Becherov, Jetz Fusion, Jetz 4: Revenge či Smash the Granny mluví za vše. Tahle gameska má prostě své nezaměnitelné kouzlo, kterému spousta hráčů jednoduše podlehla a nechala se unášet notnou dávkou brutality.

Největší zásluhu na tom měla samozřejmě parádní hratelnost a ohromná porce zábavy, spolu s příběhem, v němž jako hlavní hrdina figuroval schopný Travis, v jehož kůži jste se octli a díky hodným chlápkům z Rockstar Games, kteří poměrně nedávno přehodnotili svůj postoj a do světa dovolili vypustit GTA s free licencí, se v jeho kůži máte možnost ocitnout i nyní ;). Jakožto správný hrdina nemáte před sebou růžovou budoucnost. Jednoho krásného dne jste ovšem dostali nabídku, která se už čistě ze slušnosti neodmítá. Nabídka to byla vskutku velkorysá. Místní mafiánští bossové potřebovali nutně s něčím pomoci a jakožto správný gentleman jste se jim pokusil vyhovět a než jste se nadáli, ocitli jste se na šikmé dráze, ze které se vám už ale nechtělo zpět. Tak přesně těmito několika větami jsem vám chtěl ve stručnosti nastínit základní příběh hry, jehož dokončení bude záviset čistě na vás a hlavně na vašich schopnostech. Svoji užitečnost totiž budete prokazovat ve více než 200 misích, rovnoměrně rozložených do tří měst. Prvním z nich je Liberty City, v jehož nitru protéká mohutná říčka. Je rozděleno na několik městských částí a každá z nich bude na vaše pocity působit trošku jinak. Poznáte problémy menšin, ale i přepych boháčů. V tomto městečku je také k dispozici nejméně automobilů, takže se jistě budete ze všech sil těšit na vstup do druhého městečka, jménem Vice City. Tam je pro vás připravena opravdová smršť zajímavých úkolů, čekajících na splnění. Kromě nich si rovněž budete hojně užívat rozpáleného sluníčka. V San Andreas, tedy ve třetím městečku, dojde k završení celého vašeho snažení a garantuji vám, že úkoly v něm nenechají v klidu ani ty nejdrsnější pařany.

Pro zpřístupnění nových lokací je ovšem zapotřebí splnit minimální počet misí (v prvním městě je to kupříkladu 11 misí). Jejich zadání si bez problémů můžete vyslechnout z pouličních telefonních budek a jejich náplň je skutečně pozoruhodná. Primitivními toulkami městem počínaje a nájemnými vraždami konče. Města jsou ovšem obrovská a jejich procházení po svých by zabralo neskutečně mnoho času. Mnohem efektivnější je opatření svého vlastního vozidla a řádného využívaní jeho výhod. Nejjednodušším způsobem projížďky je nasednutí do vlastního vehiklu, který máte na začátku každého města vždy pečlivě připraven. Jedná se o poměrně slušnou „káru“, se kterou se projížďka stává opravdovým potěšením. Bohužel stačí pár nešikovně vybraných zatáček a ze svého vozidla máte už jen obrovské těžítko, zralé tak akorát do šrotu. To, že je vozidlo vhodné leda tak na odpis, poznáte snadno díky velmi zajímavému z vozidla vycházejícímu zvukovému doprovodu, který nápadně připomíná zvuk laděného výfuku vesnické výroby. V těchto případech si raději obstarejte vozidlo nové. Žádný autosalon či autobazar bohužel implementován nebyl, proto si musíte svůj nový prostředek obstarat přímo na rušných cestách, popř. křižovatkách. Stačí se postavit do libovolného jízdního pruhu a pak se jen spoléhat na dobrou vůli většiny řidičů, že vás nepřejedou. A to „většiny“ myslím doslova, protože se najdou i tací, jež vás nemilosrdně přejedou. Vraťme se ale do situace, kdy před vámi stojí auto, řízené velice vyklepaným řidičem, čekajícím až opustíte vozovku. V tuto chvíli stačí už jen tohoto nebožáka vystrnadit z auta a následné vychutnávání krás nového vozidla je samozřejmostí. Takovýmto způsobem můžete odcizit téměř libovolné vozidlo, po kterém vaše srdéčko zatouží. A rovnou vám řeknu, že vybírat je skutečně z čeho. Motorkami počínaje a třeba takovým Dodge Viper konče.

Každý dopravní prostředek navíc vyniká trošku jiným fyzikálním modelem a musíte mít tak na paměti, že ne každý z nich snese „hardcore“ zacházení. Nejvíce odolné jsou kupříkladu supertěžké autobusy, sanitky či hasičské vozy. Osobním autům se čas od času nějaká ta odřenina nevyhne a nejvíce budou postižena superrychlá vozidla, jejichž uřízení dá mnohdy práci i zkušeným řidičům. Úplně nejrychleji vám pojedou vozidla policejních hlídek. Tedy samozřejmě za předpokladu, že se vám nějaké z nich podaří ukořistit, ale jestliže se vám to podaří, tak si můžete vesele „frčet“ městem, dokud vás to neomrzí, nebo vám v tom nezabrání nějaká „vyšší“ moc. Jejich ukořistění ale nebude tak snadnou záležitostí, jak se možná někomu z vás může nyní zdát. Musíte využít svoji šikovnost a příslušníky bezpečnosti nějakým rozumným způsobem zkusit vylákat ven z vozidla (třeba střelbou či nárazem ;). Ti vám pak budou v patách a budete-li dostatečně šikovní, jistě se vám podaří odlákat jejich pozornost a bez problému pak vklouznete do jejich auta a budete si užívat výše popsaných výhod. Příznivci motocyklů si jistě za svůj dopravní prostředek zvolí motocykl, se kterým můžete počítat opravdu s obrovským rychlostním zážitkem. Ovladání tohoto dvoukolového stroje ale zpočátku bude většinou končit pádem přes řídítka. Musíte si tedy počínat velice opatrně a s případnou zběsilou jízdou celým městem počkat až do doby, kdy budete mít vše takříkajíc „v ruce“. Kromě těchto dopravních prostředků můžete v průběhu hry narazit i na opravdové lahůdky, jakými člun či mohutný tank bezpochyby jsou. O nich si povíme ale až za chviličku.

Co by to bylo za akční hru bez přítomností zbraní, a tak by pro vás nemělo být žádným překvapením, když řeknu, že jsou k dispozici i zde ;). Holýma rukama, či s pistolí, ale zas až tak příliš mnoho škody nenaděláte. Budete se tedy muset poohlédnout po něčem lepším a myslím, že takový samopal, plamenomet či raketomet vám vaše tajná přání splní na výbornou ;). Tyto zbraně se pak stanou vaším hlavním pomocníkem při plnění jednotlivých úkolů a hlavně budou sloužit pro vaši osobní ochranu. Čas od času si totiž proti sobě poštvete týpky, kteří by vaši hlavu měli rádi za cennou trofej, pověšenou nad svým krbem. Skutky hovoří za vše a v případě této hry to platí dvojnásob. Pokud budete provádět brutální kousky na každém kroku, můžete počítat se zájmem již zmiňované policie, jež vás začne velmi nepěkně stíhat a bude se vás snažit předat spravedlnosti. Bez boje se ale jistě nevzdáte a budete s nimi provádět neoficiální závod, kde o vítězství rozhoduje souhra několika náhod. Pokud si totiž připustíte policii moc blízko ke svému vozidlu, ta ani sekundu nebude váhat, otevře dveře vašeho vozidla, omráčí vás a poputujete na policejní stanici, kde vám budou odebrány všechny zbraně. Vzápětí se pak ocitnete před onou stanicí. Pokud vás takto policie zastihla při plnění nějakého úkolu, máte ve většině případů smůlu a následuje smutný nápis „Mision Failed“. Pokud ale při zatýkaní budete klást odpor a použijete-li zbraň, police palbu opětuje. V případě, že vás „sejme“, zapoměňte na ozdravný pobyt v kriminále a rovnou si zkontrolujte vaše zdravotní pojištění, neboť než se nadějete, tak se rovnou ocitnete v nemocnici. Při honičce se tedy musíte snažit, aby k podobným situacím vůbec nedocházelo. Naštěstí existuje velice snadný způsob, jak se zbavit pronásledování. Stačí při projížďce městem nalézt autoopravnu (poznáte ji podle šikmé střechy s nápisem Auto) a pokud do ní vjedete, nejenže dojde k opravě, ale i policie si vás přestane všímat a na jak dlouho, to opět záleží jen a jen na vašich skutcích ;). Když už jsme u těch speciálních budov, pojďme si náš seznam trochu doplnit. Zajímavou budovou je tzv. Bomb Shop, kde si do libovolného vozidla můžete nechat odborně nainstalovat výbušniny snad všech druhů a takto upravené automobily se pak stávají postrachem všech mafiánů, to mi můžete věřit. Čas od času si jistě svého motorového miláčka necháte přelakovat v „Respray Shop“, či se ho pokusíte za nějaký ten peníz v prodat v docích. Možností je skutečně nespočet.

Samozřejmostí jsou i bonusy, jež se nacházejí pečlivě zabalené v krabicích, volně položených v ulicích. Po jejich rozbití můžete kromě zbraní získat kupříkladu klíč od vězení (Get Out Of Jail Free Card). Jestliže ho máte ve svém inventáři a policie vás dopadne a zatkne, nic tak strašného se neděje. Sice se ocitnete před policejní stanicí, ale všechny potřebné věci vám zůstanou. Pokud při honičce s policií narazíte na bonus „policejní úplatek“ (Police Bribe), budete mít jistotu, že se svých pronásledovatelů pohodlně zbavíte. Samozřejmostí je také brnění (Armor), které vás dokáže ochránit při zásahu zbraní, či extra život (extra life), s jehož pomocí si vylepšíte váš počet životů. Ostudu rovněž nedělá ani „kill frenzly“ – v limitu několika desítek sekund dostanete neomezenou munici a je jen na vás, jak s ní naložíte ;). Poslední dva bonusy vám vylepší rychlost vozidla (car speed up) nebo vám zvýší násobič (Raises your multiplier by one), s nímž můžete dosáhnout mnohem vyššího stavu score. Pod nohy se vám často bude plést spousta chodců a čas od času bohužel dojde k přímenému kontaktu vašeho vozidla s lidským organizmem. S tím se ale už musí počítat. Za většinu skutků dostáváte body, které se vždy sejdou a můžete s nimi nakládat po svém. Připravena je pro vás i hromada specialit. Kromě možnosti řízení sanitek a hasičských vozů, si budete moci vyzkoušet řízení již zmiňovaných tanků a věřte, že půjde o opravdu adrenalinovou jízdu. Bude totiž moci využít všechny vlastnosti, které takový tank nabízí, takže takové střílení z děla nebo třeba přejíždění nebohých automobilů je samozřejmostí. V některých misích se budete moci projet i v lodičce či ve vrtulníku. Na parkovištích občas můžete narazit na dodávky, ze kterých lze na dálku ovládat malá autíčka s výbušninami. S těmi pak můžete udělat opravdu spoustu paseky. Pokud se pokusíte ukradnout auto z parkoviště, většinou vás zastihne zvuk alarmu. V policejním autě si naopak při stisknuté houkačce zvýšíte o něco málo rychlost a přistavíte-li nákladní vozidlo k plotu a začnete se pod ním plazit, velmi lehce se ocitnete na druhé straně takového plotu a to díky menší chybičce hry. Takto se v podstatě můžete dostat do všech možných i nemožných areálů.

Čas letí jako voda, pojďme si nyní říci pár slov k multiplayeru. V něm si můžete vychutnat hru až pro čtyři hráče a zaručuji vám, že si užijete spoustu krásných chvil při vzájemných potyčkách. Navíc se budeme moci velice jednoduše najít díky tomu, že u svých postav vidíte šipky, jež vždy ukazují na nejbližšího protihráče. Můžete se zkusit ničit navzájem či se třeba totálně ignorovat. Pojďme si nyní říci pár slov k technickému zpracování. To je jedním slůvkem perfektní. Grafika je kouzelně jednoduchá a celou hru vidíte pěkně z ptačí perspektivy, takže si můžete být jistí, že vám skutečně nic neunikne. Zvuky a hudební doprovod jsou rovněž velice kouzelné a skvěle dokreslují tu správnou gangsterskou atmosféru. Hudební doprovod je navíc k dispozici ve více než hodinovém provedení a zaslechnout můžete obrovské kvantum hudebních stylů. Country počínaje a Heavy metalem konče.

Tak a jsme u konce tohohle povídání o jedné skvostné hře a je to potřeba nějak rozumně shrnout do jedné věty, takže bych se o to nějak pokusil. Jde o naprosto úchvatnou akční hru, která toho nabízí opravdu hodně. Je vtipná, dobře hratelná, návyková a hodně brutální zároveň. Tenhle kousek by tedy ve vaší sbírce rozhodně neměl chybět. Pokud ho tedy ještě nevlastníte (najde se ještě někdo takový mezi vámi ;)), je-li vám více než 18 let a máte-li dostatečně rychlé připojení k internetu, pak je pro vás stažení příjemnou povinností, za to vám ručím. Na závěr ještě jedna poznámka k downloadu. Při pokusu o stažení budete přesměrování na stránku, kde bude zapotřebí vyplnit požadované údaje a vše potvrdit klikem na Submit. V případě, že server nebude přetížen, můžete se už jen směle těšit. Přeji příjemnou zábavu…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

assaly

assaly | 12.10.16 v 10:32

teda to je dlouhá recenze

Radek | 10.05.09 v 09:07

Ahoj ja si chci do GTA stahnout nova auta poradte pls diky

KaluzaP | 02.01.08 v 08:45

Je to super hra ale na nejnovější díly to nemá.

P.S. Zkuste super web www.gta.cz

mimino | 26.10.07 v 17:39

je to skvělí

Antonin | 13.10.07 v 21:29

pomocte jak si stáhnout grand theft auto san andreas prosím co nejrichleji to de opravdu co nejrichleji prosím kontakt na telefon420728461656 kontakt na icq 418-341-456 skype Antonin Zygma e-mail zygma@centrum.cz

David Rendek | 18.08.07 v 21:25

pošlete mi na e-mail adresy na stánutí gta1 na playstatyon1. Dík

David Rendek | 18.08.07 v 21:22

ahoj potřeboval bych nějakou adresu na stáhnutí gta1 na playstatyon1

marin | 17.04.07 v 16:51

napiste mi prosim na icg kde se da stahnout gta vice city dekuju 306227110

Ray | 08.01.07 v 19:36

stlac donwload na freegame.cz .potomsa ti ziavi www.rockstargames.com... uplne dole je tabulka. tabulku musis vyplnit napis tam co chces ale email vyplnit musis napis tam napr. homer@seznam.cz nemusis tam davat svoj mail.Napokon stlacis SUBMINT a uz sa to stahuje >

ray | 08.01.07 v 19:36

stlac donwload na freegame.cz .potomsa ti ziavi www.rockstargames.com... uplne dole je tabulka. tabulku musis vyplnit napis tam co chces ale email vyplnit musis napis tam napr. homer@seznam.cz nemusis tam davat svoj mail.Napokon stlacis SUBMINT a uz sa to stahuje >

Ray | 08.01.07 v 19:34

stlac donwload na freegame.cz .potomsa ti ziavi www.rockstargames.com... uplne dole je tabulka. tabulku musis vyplnit napis tam co chces ale email vyplnit musis napis tam napr. homer@seznam.cz nemusis tam davat svoj mail.Napokon stlacis SUBMINT a uz sa to stahuje >

tomáš 43 | 25.12.06 v 18:50

totiž mne nejdou stahovat žádne hry tak udelejte grand theft auto 1 ke hraní a aš to udeláte tak dejte vedet na zeznam ale udelejte to hned.

Mára | 20.12.06 v 09:34

Zdarec koukám že jste tu všichni bodci co????
Jestli chcete něco vědět o GTA1,2,3 tak mi napište na icq 286 586 983!Zdarec borci

KORZO | 10.12.06 v 15:58

to bohutel nejde stahnou !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martin | 20.11.06 v 15:18

Dejte mě please vědět jak se to stahuje. Jinak je to kravina.

Martin | 10.11.06 v 16:30

GTA1 je dobrá gameska ale nevim, jak jí stáhnout!

Dia | 30.08.06 v 20:30

.......kde si stáhnu GTA2 zadarmo??? Prosím kdo ví napište.....

Dia | 30.08.06 v 20:23

ahojky, nevíte někdo, kde si stáhnu GTA2?

hoffmann.jirka | 21.08.06 v 10:16

super

teik | 18.08.06 v 10:57

Ahojki ja jsem stratila kamošovi GTA3 a potřebuju mu ji znovu nejak stahnout prosim pomosten mi jak ale nejlepe za darmo dekuju

Big Smoke | 15.07.06 v 14:10

Jak na ten MULTIPLAYER?!!!

naiklee | 24.06.06 v 14:34

Ahojky.. mám takovou blbou otázku ale pro mě je docela podstatná.. nedávno jsem si stáhla gta2 a nevím jak savenout a už mě docela vytáčí... tak díky za odpověď

Kaja | 30.05.06 v 15:27

Nevíte někdo kde stáhnu gta3 zdarma?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????předem děkuji.

mial | 05.03.06 v 14:27

uuuuuuuu fiajn

tomáš | 05.02.06 v 21:10

hele nevite jak se to stahuje ?

dacan | 24.01.06 v 13:44

gta je nuda jak prase ......nevím co jste tu za tupce ale WoW je forewr !

gulga | 31.12.05 v 20:34

prosim prosim...

mirek | 11.12.05 v 13:06

to ja taky ne

Tomas | 08.12.05 v 21:49

nevim jak stahnout gta

Tomas | 08.12.05 v 21:45

nevim jak my ma nabehnout gta

Jirka | 28.11.05 v 16:56

Mám problem, nechce mi běhat GTA2 pod windows Xp. Co mam delat??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

petr | 27.11.05 v 19:42

jestli někdo máte skype tak vám můžu poslat program kde stáhnete i san andreas

kenotaf | 07.11.05 v 23:27

prosim o pomoc, pri instalaci se mi objevi novy adresar, v nem dve slozky a dal uz nic... cekala jsem asi pet minut, pak jsem vypla ten instalator pres ctrlaltdel, (psalo, ze neodpovida...) opakovane... zadnou chybu to nehlasi, jen se proste nic nedeje... trva to tak tragicky dlouho a mam cekat, ze se pak neco stane, nebo se mam smirit s tim, ze jsem stahovala cely vecer zbytecne:)??? predem dik!
(btw, mam w98, celeron 1,7GHz... slape ok)

Daniel | 04.11.05 v 11:55

taká blbost a tolik místa to zabírá

Laco | 30.10.05 v 21:00

Husty!Pri stahovani mi to na posledni sekunde zahlasilo, ze se to uz nevejde na muj maly disk.Takze zase 2 hodiny na novo :-(

pier | 17.10.05 v 21:25

preco mi tto pod XP nejde a vypisuje chbu s kernnel.dll a WINxxF.dll...pls help

fraantik | 24.08.05 v 16:01

Dostal jsem se do posledniho mesta, ale nevim, kde muzu sehnat clun nebo vrtulnik.

Madd Dogg | 28.07.05 v 20:36

Nejede mi to pod WinXP. Stáhnul jsem to jak debil, rozbalil a když sputím instalaci tak mi Windows vyhodí hlášku, že nemám 16ti bitový systém či co.

CJ | 12.07.05 v 18:00

aspon ze uz pred mesicem vyslo to san andreas jinak bych asi nemel co hrat :)

carl johnson "CJ" :-) | 12.07.05 v 17:58

gta1 je blbost a 2 taktez a trojka tez skoda psat o techto hrach...

BOBK52 | 12.07.05 v 00:57

TEDTO STAHUJU UZ DESET MINUT TAKZE MUSITE VYPLNIT TY UDAJE A JE NAVAS JESTLI VYPLNITE SPRAVNE NEBO BUDETE LHAT ALE MAIL RADSY ASI NAPISTE SPRAVNY NEVYM JESTLI DOSTANETE NEJAKY KODY TO SE DOZVYM PO STAHOVANI

came.came | 05.07.05 v 16:36

me nejde stahnout ani jedno z gta(1,2) jak nato polete E-malem nebo na icq

258-781-233

??? | 22.06.05 v 22:10

HEJ JAKTO KDYŽ UDĚLÁM PRVNÍ MĚSTO TAK SE MI TA HRA VYPNE

Michal65 | 21.06.05 v 20:30

když kliknu na odkaz přesměruje mě to na RockStar Games když kliknu na Submit tak se mi zobrazí jakýsi hovadiny tak kliknu na I Agree a začne se stahovat.Takže OK,ale asi po 10 vteřinách se stahování vypne. nevite co s tím???

terry | 30.05.05 v 15:47

jak to mam stahnou?prosiiiiiiiiim poradte mi

barca13 | 11.04.05 v 12:04

opravujem ssa moj mail je
evelin5@pobox.sk
kazda pomoc je vitana!!!

BARCA13 | 11.04.05 v 12:02

PROSIIMM VAS KDO VIE AKO SA STžIAHNE GTA1 CEZ INTERNET????AK TO NIEKDO VIE PROSIMMM ZAVOLAJTE MI NA0905/737 130 ALEBO MAIL EVELINJ5@POBOX.SK

Aladin | 09.04.05 v 13:21

Mám doma všechny GTAčka, ale jednička je nejlepší...

Narko | 24.03.05 v 13:37

Mě se nechce stáhnout ta GTA2. Dám submit a nic.

T.R. | 18.03.05 v 16:39

Kdo by věděl na jaké stránce zadarmo stáhnout hru GTA 3 nebo GTA Vice City může napsat , ale ne na email ale na toto forum.

Drver | 25.02.05 v 21:20

Da so to stiahnut cez Getright?

luki | 24.02.05 v 07:56

GTA jelebsie nez GTA2 toje pravda ale natejto vijebanej stanke je iba turtrolia netusim jak sato vola ale je to skoda pozdravuje vas luki

škorpik | 21.02.05 v 19:09

tady škorpik nevim ja to mam stahnout: Prosim ten kdo to vi tak at napise:

CHEATER | 19.02.05 v 19:38

CHEATY:místo jména napište BUCKFAST =zbraně
IAMTHELAW =žádná policie
zbraně se aktivují když ve hře zmáčknete * na num kláv.
když budete chtít ještě něco nechte mi tady vzkaz ja vam to seženu.

dany | 15.02.05 v 21:05

Pchy gta 1 je lepsi nez GTA2tfu,blEEE

Corwin | 11.02.05 v 15:55

Martin - A proč chceš stahovat DirectX6.1? Proč si nestáhneš přímo DirectX9 ??

Martin | 09.02.05 v 16:31

Prosimvás kdo semka bude psát přečtěte si můj dotaz kde můžu stáhnout DirectX6.1 děkuju.

Tiger | 08.02.05 v 16:18

Chyba při registraci může bejt věkem. Vymysli si nějakej vyšší :-)

jaçkub | 07.02.05 v 18:35

kdyz jsem tu hru hral tak na ni byli i cheaty, neznate je nekdo?

Zell | 07.02.05 v 14:40

Ludia ako to stahujete? mne to dajak cez download acc nejde stiahnut a cakat 4 hod. bez vypnutia pc hmmm...
thnx

Red | 06.02.05 v 20:30

Mě to taky de ale trhavě. Sestava-5. příspěvek zdola a na celeronu mi o nejde vůbec.

Artman | 06.02.05 v 19:42

Red-> No na těch WinXp mě to jede naprosto bezproblému, co máš za sestavu ?

Triskel -> oficiálně to jde stáhnou pouze z jejich stránky. Nespíše si tam zadal nějaký údaj do toho formuláře, který se mu nelíbí nebo si ho nevyplnil celý. Zkus tam tedy napsat něco jiného a mělo by to jít....

Red | 06.02.05 v 19:35

Prosím jak to můžu hrát na XP:-(

Triskel | 06.02.05 v 15:47

na tý jejich stránce mi to hází nějakou chybku při registraci.. nevíte někdo, co s tím nebo jestli se to dá stáhnout i odjinud?

Red | 06.02.05 v 13:22

Mě se to děje taky a nevím co s tím dělat:-( Poraďte někdo!

čoudy | 06.02.05 v 11:27

ty jo..to je na nic ja to stahuju jak vul a kdyz to spustim tak se to kouse protoze tam je asi spatne nastavenej ten omezovac snimku za sekundu....kdyz to vypnu tak to zase bezi moc rychle to je pekne blby...nevite co s tim mam delat ????

Martin Demiger | 05.02.05 v 16:42

nebojte se všichni a přijďte na FreeGame zítra - GTA 2 se dočkáte :D

Red | 05.02.05 v 13:40

No taky uznávám že Vice City je o něco lepší než GTA3, ale je zase nehorázně jednodušší a dá se dohrát za 2 dny, a to se nedá ani nazvat jako plnohodnotná hra za kterou by měli chtí více než 2 stovky a potom už tě může bavit jen všelijaké odstřelování nevinných lidí...já nelituju Cartmana, ale lidi co tohle opravdu baví a přicházejí o hry kterej maj taky nějakej příběh..neříkám že GTA 1 či 2 ho měla, ale aspoň si na nic nehrála a dokázala i na několik týdnů zabavit. To se pokračování v žádném případě nepovedlo.

Tiger | 05.02.05 v 13:28

Dá se to nějak stáhnout přes Download Accelerator?

jaçkub | 05.02.05 v 12:02

Už jsem to našel :DD

jaçkub | 05.02.05 v 12:01

A kdde se da stahnout i 2? Nechce se mi to hledat :D

Triple T | 05.02.05 v 11:33

o trojce se da diskutovat, ale Vice City je rozhodne prave hratelnosti mezi nejlepsimi hrami poslednich let. jednicka se mi teda libila taky vice nez dvojka, ale prece jenom, dnes patri spise mezi hry, po kterych touzim v ramci sveho mobilu - na pocitaci si pockam na San Andreas, ktere bude imo bomba, a mezitim muzu trochu zavzpominat na rok 1997.
a co se tyce grafiky - Vice City skutecne neni zrovna o ni...

cartman: vidno ze si vice City nikdy nehral a o cem mluvis nemas ani ponatia. Stavim sa ze sa s kamosmi bavite o jedne hre mesice jenom proto, ze nedokazete z trhu vylovit dalsi skvele kousky....si ubozak

cartman | 05.02.05 v 10:19

je to super hra, pacila sa mi aj dvojka, ale na jednotku nema, a trojka je o nicom :-(, ale GTA 1 Supeeeeer

Marrco: vidno ze ti ide len o grafiku, aby si sa mohol chvalit ze hras GTa3, vice city..etc a o hratelnosti nemas ani ponatia. Stavim sa ze sa s kamosmi predbiehate kto ma lepsiu grafiku a kto hral graficky najvymakanejsiu hru na naj detailoch bez trhania....si uboziak

Red | 05.02.05 v 09:22

Tak sem to nainstaloval ale de mi to trhavě. V čem to je? Mám P4 2,6 GHz a můžu to ještě vyzkoušet na Celeronu 600.

Marrco: By mě zajímalo jestli seš vysazenej na klasiky a dáváš přednost 3D grafice(BTW grafika GTA3 je přímo na blití a ani Vice City není srovnatelný například s Mafií) nebo je to tvůj konkrétní názor na tuhle hru. Každopádně základ hry zůstal stejný, ať se ti to líbí nebo ne...

Marrco | 05.02.05 v 08:34

GTA 3,VICE CITY a SAN ANDREAS jso o mnohem lepši jk tady ta hovadina

Red | 05.02.05 v 07:34

Každopádně s tím přišli tak akorát, protože rychlý připojení mám od středy:-) Dvojka mě nehorázně bavila takže jestliže je lepší jednička tím líp:-) Zato nový GTA jsou na hovno-hrál sem GTA3 a Vice City a už je to násilí ve 3D i na mě moc..

beo | 05.02.05 v 02:36

gta1 rules, gta2 sux hard - teda jako ze dvojka je pekny smejd, nebudu o tom dale diskutovat, kdo se vyzna, vi, ze gta1 je o 300 procent lepsi nez dvojka. howgh

mefis | 05.02.05 v 01:10

sorry ale už minimálně 2 měsíce je k mání zdarma download GTA2 jenž předčí jedničku,takže se mi to zdá trošku dost hodně opožděný..!!!gta1 se dala stáhnout zadara už před více než dvěma roky!!!


galerie