recenze

Bow Defender

Bow Defender

Klasická, ničím nevynikající, nijak zázračně zpracovaná obranná hra - to je Bow Defender. Budete bránit svoji základnu proti nekonečným vlnám nepřátel, dokud nebude zbořena, vydržet se dá hodně dlouho, takže si raději uvolněte dost času, a pusťte se do hraní.
Jak jsem již uvedl, jedná se o obrannou hru. Budete ovládat luk, který je nad vaší pevností a pomocí něho budete sestřelovat nepřátele. Za sestřelení dostanete zlatky, za které si budete moci kupovat vylepšení (oprava pevnosti, vylepšení pevnosti a lepší střely). Pokud se vystřeleným šípem netrefíte, zlatky se vám naopak odečítají.

Zpočátku to bude opravdu pěkná nuda. První 3 levely chodí nepřátel opravdu málo a nic zvláštního se neděje. Když se ale poté začnou objevovat útočníci, vypadající jako obrněné stroje, tak už se mějte na pozoru, budete se do nich muset strefit vícekrát než je zničíte. Poté hra konečně začne nabírat trochu na obrátkách, ale celkový pomalu plynoucí styl bez nějaké extra akce to nenapraví. Mě nijak moc hra nepobavila, ale třeba si najde své příznivce, vyzkoušejte sami.

Grafika je průměrná, zvuky také, hratelnost je poněkud zbytečně zdlouhavá, hra zabere více času a moc nezabaví, ale třeba je to jen můj názor.

stáhnout hru
Incro

autor
/ Incro

Skóre

77 %

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Bow Defender Bow Defender Bow Defender Bow Defender Bow Defender