recenze

Lux

Lux

Ve vesmíru je opět velmi živo. Kolem dokola si jen tak poletují různé objekty a vy se snažíte s jejich pomocí spustit řetězovou reakci a pořádně si tak přilepšit v oblasti score. Samozřejmě platí, že čím větší reakci spustíte, tím s více body můžete počítat.
Hned úvodem musím říci, že dnes s originalitou rozhodně nepočítejte. I já sám jsem hrál několik her s podobným námětem. Naštěstí to také neznamená, že by se jednalo o špatnou hru. Autoři tentokrát zvolili jako prostředí černočerné hlubiny vesmíru. Prostor na pohled obrovský, ovšem je nutno přiznat, že čas od času vám tam bude pořádně těsno. Proč? Jednoduše proto, že díky nesčetným řetězovým reakcím toho často příliš mnoho neuvidíte.

Ale dost obecných řečí, pojďme si něco blíže říci o samotné náplni. Pokud spustíte samotnou hru, můžete si velmi rychle všimnout červeného kurzoru vaší myši. S ním si v podstatě můžete dělat co chcete, jen myslete na to, že máte určité poslaní. To spočívá v tom, že budete bedlivě sledovat situaci na obrazovce a včas zasáhnete. Kolem dokola se totiž velmi rychle začnou objevovat různé objekty a intenzita jejich výskytu začne s každou sekundou neustále růst. Pokud na jeden z nich kliknete, migrace se zastaví a pomalu můžete sledovat, jak se jednotlivé části začnou štěpit. Za tuto podívanou budete samozřejmě odměněni nějakým tím bodem k dobru. Kdo by se ale spokojil s málem? Ta pravá zábava nastává zejména v případě, když se při štěpení srazí dva objekty. V takovém případě se bodový zisk začne násobit a vy samozřejmě můžete vidět ještě úchvatnější podívanou.

Samozřejmě tím největším cílem je zisk co největšího počtu bodů a toho dosáhnete pouze tak, že ve správný čas kliknete na to správné místo. A já vám k tomu samozřejmě přeji příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Lux Lux Lux Lux Lux

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce