recenze

Jurassic Park Builder

Jurassic Park Builder

Jurský park je můj oblíbený film, takže příležitost si zahrát hru s tímto tématem byla jasná volba. Jak si hra poradila s velkým očekáváním budování vlastního dinosauřího místa?
Docela dobře. Jak už se dalo čekat, budete tvořit zábavní park, jehož hlavní atrakcí jsou už vyhynulí dinosauři všeho druhu, kteří se dělí na býložravce a masožravce. Začínáte pouze s jedním a po splnění několika úkolů, které vás vedou v podobě tutorialu a nápovědy, začnete rozšiřovat park. A v tu chvíli se začnou dít věci. Jestli si vzpomínáte na film, byla DNA, přes kterou poté „tvořili“ náplň parku, brána z jantaru, který kdysi zachytil komáry s krví dinosaurů. Zde je to stejné, jen nejdříve musíte získat dostatek kódu a poté budete mít možnost nakoupit nový kousek.



Jestli chce hráč získat větší zisk, může dinosaury krmit a tím navýšit jejich úroveň. Jakmile bude úroveň dostatečně navýšena, budete moci zkoumat jejich evoluci a získat ještě další příjem. Nutno podotknout, že tato část je finančně náročná, stejně jako krmení a nákup nových dinosaurů. Na druhou stranu má hráč pocit stálého přítoku peněz. Oni ti obří ještěři opravdu umí vydělávat velké částky a při troše aktivity a klikání můžete za pár hodin získat klidně pár desítek tisíc.

Dobrou zprávou je i to, že nemusíte mít hromadu přátel na rozšiřování, což je dneska už klasika, a vůbec neexistuje limit energie, tato část je kompletně vynechána, a to je jenom dobře. Hra tím získává příjemnou plynulost a netřeba shánět lidi, kde se dá. Jurrasic Park Builder má za sebou i několik obsahově rozšiřujících updatů, které přivedly nejenom nové kousky monster, ale hráči budou moci budovat i pod vodou.

Jediným větším škraloupem hry je opravdu zdlouhavý výzkum DNA. Ne každé kolo se vyvede a vy budete muset nejenom investovat velké částky, ale i čas. Někomu možná bude chybět bohatší náplň, tam trochu ztrácí ve srovnání s konkurencí. Body hra získává za výbornou animaci a příjemnou grafiku. Za sebe můžu doporučit, hlavně jestli patříte mezi fanoušky Jurského Parku.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Michal | 31.03.20 v 21:37

Dobry den, syn je na voziku a hru hraje dlouho, dnes mu hra prestala fungovat, ze hra uz nadale pry neni funkcni. Neni nejaka novejsi verze, do ktere by sla nahrat data z jeho profilu? Moc dekuji za pomoc. Hral to na iPadu. Mohl by mi nekdo prosim poslat info na m.varmuza(zavinac)centrum.cz ? Moc dekuji za pomoc. Michal

David | 19.03.17 v 09:58

jak mám resetovat na Facebooku Jurassic Park Biulder tak abych začínal od úplného začátku?? Prosím poradíte??

Laugher

Laugher | 08.07.16 v 01:27

Energická

miroslav | 07.07.15 v 15:23

existuje čeština do hry jurassic park builder

muž | 03.07.15 v 18:01

Já jo ale v jurassiku ne

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 22.02.15 v 10:03

no nevím jestli bych tyto zvířátka brala jako mazlíčky

Twister

Twister | 16.08.14 v 11:13

hhhiiiippp: Ahoj, Jurassic Park Builder je Facebook hra, takže pro její hraní stačí mít FB účet a odkazem nahoře (vedle úvodního obrázku) se dostaneš do hry.

hhhiiiippp | 16.08.14 v 11:10

jak se to stahne

Damihan | 16.01.14 v 16:42

Super hra


galerie

Jurassic Park Builder Jurassic Park Builder Jurassic Park Builder Jurassic Park Builder Jurassic Park Builder