recenze

Sunshine Bay

Sunshine Bay

Podzim nám začíná, léto končí a slunce slábne. Naštěstí nám Facebook servíruje nové hry a mezi nimi se objevilo i pláží prozářené Sunshine Bay.
Vítejte, pane řediteli, v tomto novém resortu, kde nejenom budete budovat přístav pro lodě, ale také město plné domů, obchodů, restaurací a dalších užitečných budov. Máme tu příjemnou kombinaci stavění měst a Tycoonu.

Sunshine Bay se dá rozdělit na dvě části. V té první se budete starat o své město, kde stavíte baráčky, které produkují peníze a turisty. Peníze samozřejmě slouží na rozšiřování města a hranic a turisty budete potřebovat právě pro druhou část. Ta je o stavění přístavu, mol, loděnic, kde kupujete lodě, poté je vysíláte různě po světě nebo odchytnete plavidla vašich přátel, které potřebují nějakou tu maličkost. Dobrou zprávou je, že to dohromady funguje a baví.



Hra je v moderním stylu FB her, tedy musíte platit za všechno. Rozšiřování hranic stojí pekelné množství peněz a budete potřebovat i větší počet přátel, ale při nynější popularitě není problém sehnat hráče. Pro speciální budovy, jako je radnice, hlavní přístavní budova nebo speciální baráčky, je třeba i předmětů, které úzce souvisí nejenom s přáteli, ale hlavně s loděmi. Ono jejich vysílání a putování po světě není jenom pro výdělek, ale také pro různorodé předměty, které jsou důležité pro budování a také pro kolekce. Pokud je zkompletujete, dostanete další pěkný peněžní a zkušenostní zisk.

Energie je zde reprezentována benzínem, ale dobrou zprávou je, že mi za dobu hraní nikdy nedošla. Její přírůstek je velmi rychlý a existují i metody, jak ji získat navíc. V tomto ohledu je hra příjemná. Stejně potěší i grafické ztvárnění, které se prostě perfektně hodí na casual hru v tomto stylu. Detaily jsou vynikající, baráky různé a i audio není k zahození. Škoda jenom opravdu extrémních částek, hlavně v pozdní části hry, ale jinak doporučuji.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Laugher

Laugher | 07.03.16 v 01:23

Její přírůstek je velmi rychlý a existují i metody, jak ji získat navíc

Laugher

Laugher | 05.09.15 v 00:31

Hra je v moderním stylu FB her


galerie

Sunshine Bay Sunshine Bay Sunshine Bay Sunshine Bay Sunshine Bay Sunshine Bay

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce