recenze

Admiral

Admiral

Vzpomínky na základu se vrací. Zdlouhavé hodiny byly mnohem snesitelnější, když se vytáhl čtverečkovaný papír a zahrály se „Lodě“. Doba ale pokročila a tato záležitost je mnohem propracovanější.
Dnešní Facebook hra vysloveně vrátí starší hráče zpět v čase a ti mladší lépe pochopí, jak k zábavě mohla stačit jen tužka a papír. Stanete se opravdu admirálem, jehož prací je postupně vybudovat přístav, námořní flotilu a rozdat si to na moři s AI a živými oponenty.



Stavební část je taková klasická, postupně odemykáte větší a lepší lodě, možnosti craftingu pro speciální předměty a také bonusové budovy pro zisk zdrojů nebo dodání nového obsahu pro pozdější fáze hry. Sice nic speciálního, ale budování svůj účel plní a k většině věcí se dostanete docela rychle.

Pak už tu jsou ale lodě samotné a od minolovek se dostanete přes torpédoborce až vlastním bitevním lodím. Ty se mohou ve vaší nepřítomnosti využít pro zisk surovin, ale hlavně s nimi budete aktivně hrát bitvy. To ale znamená brouzdání po předem připravené mapě, kde prozkoumáváte ostrovy a ropná naleziště, dokud nenarazíte na soupeře, kterého se pokusíte porazit. Bohužel tato předehra se rychle zajídá a během prostřední části hry, než se dostanete k pořádným věcem, si uděláte koleček mnoho.
Samotné bitvy jsou ale parádní. Střílíte tím, co mají vaše lodě jako základní zbraně. Tedy pokud ztratíte to nejlepší dělo, musíte spoléhat na slabší věci. To odemyká obrovskou škálu útoků, strategií a hlavně taktiky, která je potřebná při těch největších bitvách, které i chvilku zaberou a odehrávají se na obřích mapách. Speciální předměty, které si musíte předem vytvořit, pomáhají také, ale vše nakonec záleží na vás a troše štěstí.

U Admiral jsem nenarazil ani na problém s platícími hráči. Bitvy jsem vyhrával 50/50 a měl opravdu radost z každé nové lodi a lepší věci či zbraně. Nutno druhým dechem dodat, že to bylo i na úkor zdlouhavějšího prostředku hry – mezi minolovkami a totálními ničiteli.

Technická stránka hry je parádní, žádné bugy, koukatelná grafika a příjemná hratelnost, která si někdy vyžádá delší sezení. Celkově vzato se dá Admiral doporučit, hlavně strategicky uvažujícím pařanům.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

carlos11111

carlos11111 | 20.09.23 v 20:16

Ahoj přátelé, chci vás jen doporučit dobré úvěrové společnosti, kde jsem dostal svou půjčku ve výši 270 000,00 EUR v jakékoli měně na světě prostřednictvím jejich e-mailu, když jsem hledal půjčku, abych zaplatil své účty a šel dál v životě, pak mi dal přítel mi údaje o této společnosti, kterou jsem kontaktoval prostřednictvím tohoto e-mailu: christharmonyloanfund@gmail.com

slunicko1985

slunicko1985 | 07.08.18 v 20:12

Bitevní

1Laugher

1Laugher | 02.11.17 v 15:42

Ujde

NS1NO

NS1NO | 25.10.17 v 19:34

text příspěvku

1Laugher

1Laugher | 06.10.17 v 00:18

Klasická

Martin-Červeň

Martin-Červeň | 04.07.16 v 23:31

Stavební část je taková klasická, postupně odemykáte větší a lepší lodě, možnosti craftingu pro speciální předměty a také bonusové budovy pro zisk zdrojů nebo dodání nového obsahu pro pozdější fáze hry

Laugher

Laugher | 01.09.15 v 23:14

Bitvy

Laugher

Laugher | 11.06.15 v 14:18

Admirál je hodnost, nebo část označení hodnosti nejvyšších námořních důstojníků.

jurcatko

jurcatko | 16.02.15 v 22:29

lodě na papíře nikdy nezklamaly


galerie

Admiral Admiral Admiral Admiral

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce