recenze

Flying Kingdoms

Flying Kingdoms

Flying Kingdoms přináší zajímavý mix budování vlastního království a dobrodružství hlavního hrdiny. Putujte po rozsáhlých územích a plňte questy a starejte se o vaše království. Velmi jednoduše a přehledně zpracované.
Stavte království a současně bojujte za mír na vašem území. Tyto dvě dominantní složky zde fungují jaksi odděleně. V první řadě tu máte prostor na domečky různého druhu, které vám produkují zásoby, lektvary a další věcí včetně peněz. S tím jdou ruku v ruce i zkušenosti. V časových intervalech zkrátka všechno poklikáte, posbíráte a doplníte pro další produkci. Pro toto potřebujete dřevo, čímž se dostáváme k druhé složce této hry – putování hlavního hrdiny.
Na budování zázemí a vašeho království máte daný typ energie. Stejně tak máte manu na běhání po lesích a plnění questů. S vaším hrdinou se dostáváte na různá místa území a už se na vás valí jeden úkol za druhým. Ty jsou občas spojeny s nějakou budovou ve vašem království, ale většinou se bude jednat o nějaké zmlácení vojáků, nalezení pokladu nebo pomoc obyvatelům. Mimo to můžete prohledávat všelijaké objekty ve snaze získání klíče k truhlám či speciálních skill bojových bodům, za které můžete zvyšovat atribut síly, vyhýbání nebo i zisku více zlata.

Takže co tu máme? Stavbu, lehké RPG prvky vylepšování postavy, casual zábavu se spoustou klikání, postupné odemykání budov a dva druhy energie – každá pro samostatnou část. Mezi jednotlivými sekcemi se velmi jednoduše přepíná a přechází, což je fajn. Také zde existují speciální mapy, na které ale potřebujete předměty od vašich přátel. Hra, která staví na běžných principech Facebook her, ale špatné to není.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Flying Kingdoms Flying Kingdoms Flying Kingdoms Flying Kingdoms Flying Kingdoms Flying Kingdoms Flying Kingdoms