recenze

Treasure Epic

Treasure Epic

Vydejte se na epickou cestu do světa plného barevných kostiček a bohatství. Staňte se lovcem pokladů v této návykové a kouzelné logické hře.
Barevné kostičky se vám naštosovaly na hrací ploše a je potřeba je s rozmyšlenými kliknutími odstranit. Čím větší skupinku dokážete vytvořit a odstranit, tím více bodů získáte, což je jeden z požadavků na postup do dalšího levelu. Tím dalším je určité množství odstraněných čtverečků. A tak máte otevřenu cestu pro strategické hraní a musíte se snažit, aby vám na konci zůstalo co nejméně (ideálně žádná) kostka.
Rozhodně to není jednoduchá odklikávačka, jak by se mohlo zdát. Musíte nejen přemýšlet, ale také si poradit s překážkami, jako je občas omezený počet tahů nebo bariéry ve formě plošinek, ze kterých vám kostky musí nejdříve spadnout. Byla tu řeč o pokladech a ty rovněž musíte dostat až k zemi hrací plochy.

Když už je to tak těžké, nebylo by fajn si to něčím ulehčit? Postupem hrou odemykáte power-upy a přímo ve hře je pak ničením čtverečků naplňujete a používáte. Tento prvek používejte strategicky, dokáže zachránit i špatně rozehraný level.

Barevná klikačka čtverečků, kde je hratelnost už klasicky omezena počtem životů. Najděte si pár přátel, je velká pravděpodobnost, že vás hra chytne a dlouho nepustí.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Laugher

Laugher | 05.09.15 v 00:42

Rozhodně to není jednoduchá odklikávačka

erika.milkova | 14.08.13 v 15:18

dobra zabavna hra


galerie

Treasure Epic Treasure Epic Treasure Epic Treasure Epic Treasure Epic Treasure Epic Treasure Epic

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce