recenze

Global Assault

Global Assault

Dejte do kupy vlastní skupinu bojových jednotek a vrhněte se do boje v této tahové strategii v povedené grafice. Vylepšujte vaše vojsko a získejte cenná vítězství po celém světě.
Vybojujte četné bitvy ve váš prospěch a vytvořte tu nejsilnější bojovou sestavu. Záleží jen na vašich rozhodnutích, koho vyšlete do boje a kdy je ten správný čas k útoku. Ve hře se postupně prokousáváte stále obtížnějšími misemi, ve kterých musíte rozmístit jednotky a rozdrtit nepřítele. Celkový styl je v podstatě tahová strategie, a tak na políčka umisťujete vojsko a snažíte se zničit hlavní základnu. O to samé se přirozeně snaží i soupeř, a tak záleží nejenom na tom, kam jednotky umístíte, ale také na jejich vlastnostech a síle útoku nebo obrany. Systém boje můžete buď dělat ručně, nebo si zapnout automatický režim. Tím však celá hra poněkud ztrácí své kouzlo.
Za úspěšnou bitvu získáváte odměny a postupujete dále. Za splněné mise odemykáte nové jednotky, ale počet míst je omezen. Proto je třeba přemýšlet, jaký mix dáte dohromady. Samozřejmostí je upgrade všech jednotek a vývoj nových. Další vychytávky odemykáte s postupem na vyšší úroveň, a tak je zaručena motivace do dalších fází hry. Povedená strategie, která vás určitě chytne, i když to chce občas počkat na opravu brnění.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Global Assault Global Assault Global Assault Global Assault Global Assault

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce