recenze

Magic Valley

Magic Valley

Jste připraveni na rekonstrukci jednoho kouzelného údolí? Použijte vaše magické síly a pomozte tamním zvířecím obyvatelům znovu vybudovat jejich krajinu.
Zahalená krajina čeká na to, až ji objevíte. Ocitáte se v údolí a o magii tu nebude nouze. Za energii, kterou máte k dispozici a v daných intervalech se doplňuje, můžete stavět budovy, dekorace a sbírat mnohé suroviny. Pokud jde o stavby, tak kromě základních domků na sběr peněz zde jsou i crafting stavby, které za neobvyklé objekty produkují další speciální itemy. Samozřejmostí je silná dekorativní složka. To všechno děláte v rámci questů, v nichž se odvíjí příběh partičky zvířat – vašich nových průvodců a kamarádů – a postupně odkrýváte nové území na stavbu či na zisk předmětů. Ona je totiž každá plocha zasekaná plevelem, stromy a krystaly a i to se pak spotřebovává.
I když je složka všemožných surovin bohatá, dojde i na takové, které vám budou muset poslat vaši přátelé. Z toho tak plynou zákysy na jednom místě a jednom úkolu, což je trochu škoda.
Dále je také negativem to, že hra vesměs nepřináší nic nového. Her takového typu jsou na Facebooku mraky a toto je takový ten standard. Samozřejmě zde nechybí ani farmaření a titul do budoucna počítá s rozšířením používání kouzel (zatím je tato položka nedostupná). Titul notně casualového stylu, který ničím nepřekvapí, a spíše jen pro fanoušky tohoto zaměření „stav, farmař, sbírej“.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Magic Valley Magic Valley Magic Valley Magic Valley Magic Valley Magic Valley Magic Valley

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce