recenze

Mahjong Trails

Mahjong Trails

S Mahjongem kolem světa. Hledejte díly se stejným motivem, postupujte dále a odemykejte nová prostředí, bonusy a motivy a soutěžte s vašimi přáteli o nejlepší skóre.
V rámci úrovní procházíte postupně celým světem a váš úkol je vždy stejný – odstranit z hrací plochy co nejvíce dvojic. Během časového limitu se snažíte najít a odkliknout co nejvíce dílků se stejným motivem. Ty jsou však poskládány do určitého obrazce a mnohdy platí, že abyste se dostali do spodních částí, musíte nejdříve odejmout ty vrchní nebo okolní. Jakmile je hrací plocha čistá nebo vám dojde časový limit, jsou na řadě výsledky. Pokud nasbíráte dostatek bodů, nemusíte odkliknout všechny dílky, ale čím více, tím lépe, samozřejmě.
Za nasbírané body získáváte zkušenosti a postupem na vyšší úroveň si odemknete nějaký ten power-up nebo nové prostředí.
V obchodě si můžete vybrat pozadí a motivy, s kterými budete hrát. Není to jen estetická funkce, ale má to i svůj význam. Každý „layout“ vám přidává bonusové body, takže v praxi pak můžete využít sice obtížnější motiv (například stopy zvířat), ale získáte více bodů. Celkově se jedná o fajn Mahjong, který vás zabaví.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

1Laugher

1Laugher | 16.01.18 v 13:16

Mapa světa je snadná

Laugher

Laugher | 07.07.16 v 12:57

Zábava

jurcatko

jurcatko | 14.03.15 v 20:50

oblíbený mahjong


galerie

Mahjong Trails Mahjong Trails Mahjong Trails Mahjong Trails Mahjong Trails