recenze

Bubble Legend

Bubble Legend

Logický rychlík, ve kterém budete střílet bubliny a po vzoru match-3 her tak ničit nekonečnou hradbu bublin před vámi.
Rychlé tempo, postavičky k odemknutí a power-upy pro dosažení co nejlepšího výsledku. Takto jednoduše vystavená gamesa, která ale zabaví. Před sebou máte bublinovou bariéru, kterou se snažíte ničit pomocí děla a dalších bublin. Aktuální a následující lze v pohodě přehodit, takže jde především o to, jak přesně budete mířit a jak svižně to celé budete provádět. Počet her je určený srdíčky a na každý pokus byste se měli pokusit o co nejlepší výsledek. Odstranit lze minimálně tři bubliny, ale čím více najednou, tím lépe. Přesné zásahy vytvářejí combo, které v dostatečné výši aktivuje boost vaší postavy a tím pádem i možnost získat pěknou nálož bodů.
Sem tam se objeví i světluška, jejich sběrem odemknete nové postavy s novými vlastnostmi. Za vaši snahu jste odměněni zkušenostmi, které zpřístupní nové boosty a peníze na jejich nákup.
Není to klasická match-3 záležitost, a tak se po čase dostavuje určitý stereotyp. Na druhou stranu, pokud máte soutěživého ducha a pár stejně laděných přátel, je to fajn příležitost, jak se předhánět v turnaji o co nejlepší výsledek.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Laugher

Laugher | 07.07.16 v 13:26

Střílení bublin


galerie

Bubble Legend Bubble Legend Bubble Legend Bubble Legend Bubble Legend

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce