recenze

Bubble Age

Bubble Age

Jupí, máme tu další bublinovku. Tentokrát se podíváme do pravěku mezi dinosaury a zábava to bude stále parádní. Střílejte bubliny, ničte bubliny a mějte vždy po ruce nějakou tu bublinu.
Na úvod tu máme příběh jedné rodinky, které zlí šamani unesli syna. A tak začínáte putovat level od levelu ve snaze zachránit synátora, ale hlavně zničit tu haldu bublin před vámi. Herní náplň je přesně taková, jaká se na povedenou bublinovku patří – z děla vystřelujete bubliny různých barev a umisťujete je na hrací plochu tak, aby vznikaly alespoň trojice stejné barvy. Přes tuto bariéru si razíte cestu až na konec bublinové hradby, kde to chce zničit i posledních pár cílů a ukončit úroveň s určitým bodovým ziskem (signalizováno hvězdičkami).
V každém světě vás čeká nějaká ta věcička, překážka, pastička navíc, takže se máte stále na co těšit. Během hraní získáváte i mince, stejně jako za každodenní přihlášení, za což si můžete koupit bonusy ve formě například většího počtu bublin, lepšího míření nebo více pterodaktylků do začátku pro jednodušší získání potřebného množství bodů.

Nutno ovšem podotknout, že to není vše. V samotné hře jsou k dispozici i další vychytávky, které máte možnost využít jednou za čas tím, že zkrátka ničíte bubliny (například možnost přeskočit na bublinu o dva tahy dříve). To se vám bude hodit hlavně ve vyšších levelech, jelikož ty první (1-15) jsou dovolím si říct extrémně jednoduché.

Nezapomeňme na přátele. Průchod do další části světa je podmíněn pomocí vašich přátel, respektive kliknutím na zaslaný request. Je to už taková rutina, takže se nad tím nějak zvlášť nepozastavuju. Stačí jen pár aktivních hráčů a není problém. Horší už to může být se životy. Maximální množství jsou čtyři a doplňují se kolem dvaceti pěti minut, nicméně se odečítají jen při nezvládnuté úrovni. Takže z toho vychází, že lze hrát zhruba každou hodinu, což už není tak špatné. Pro milovníky tohoto žánru je Bubble Age povinnost vyzkoušet.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Laugher

Laugher | 02.04.16 v 00:43

Jupí, máme tu další bublinovku

Petosko

Petosko | 20.05.15 v 19:23

Hm nic moc,ale barva ta či ta :D


galerie

Bubble Age Bubble Age Bubble Age Bubble Age Bubble Age Bubble Age