recenze

Panda Jam

Panda Jam

Zachraňte všechna panďátka v této odklikávací hře. Čeká na vás přes sto levelů, v nichž se to barevnými kostkami jen hemží.
Pandí mláďata jsou vězněna zlým opičákem na vrcholku kostičkové bariéry. Vy je odklikáváním stejnobarevných kostičkových množin dostáváte dolů. Jakmile jsou všichni zástupci ohroženého druhu u maminky, level je splněn, tedy pokud jste nahráli dostatečné množství bodů.
Za splněný level jste ohodnoceni hvězdičkami, které vám odemykají další kus světa. Hrát tak na minimum hvězdiček rozhodně nejde. Plánování tahů a určitá nutnost zapojit mozek v té barevné smršti je třeba i z toho důvodu, že počet tahů je omezen.
Při opakování úrovně ztratíte život, ale doplňování není tak strašné právě proto, že o ně nepřicházíte po každém (i úspěšném) odehrání.
Nechybí tu pár bonusů, které si před startem můžete zakoupit. Ty se odemykají postupně, jak procházíte ke složitějším zadáním kol. Nakupujete je za peníze získané hraním, tedy další důvod hrát strategicky na větší počet hvězd.
Titul si drží i skvělé tempo. Jednat musíte poněkud rychle, jelikož zlý opičák zespodu co chvíli přidává další a další řádky kostek. Logická hra s parádní hratelností.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Laugher

Laugher | 01.04.16 v 22:53

Pandí mláďata jsou vězněna zlým opičákem na vrcholku kostičkové bariéry

Miloš | 09.02.16 v 17:17

Zdravím, Neviete prosím vás niekto, ako hrať hru od začiatku?? Myslím tým, ako zrušiť postup v hre ( v leveloch ) a isť od levelu číslo 1. Za prípadne informácie ďakujem

phanka

phanka | 23.04.15 v 16:00

hezká hra


galerie

Panda Jam Panda Jam Panda Jam Panda Jam Panda Jam