recenze

Bubble Speed

Bubble Speed

Pod vodní hladinou se odehrává jeden logický bublinový rychlík. Zúčastněte se i vy turnaje a porazte vaše přátele v této „bubble-match-3“ hře.
Začíná vám běžet limit jedné minuty a vy musíte co? Správně, střílet bubliny do bublinové hradby nejen rychle, ale také přesně. Hraje se totiž na body a v týdenním turnaji může zvítězit jen jeden.
Z vašeho děla musíte střílet barevné bubliny tak, abyste vytvořili alespoň trojici. Nicméně slušné body získáváte jen za odstraňování velkých barevných shluků a rozestavení tomu je také uzpůsobeno. De facto se vám nestane, aby následná koule někam nepasovala. To vám dává možnost rychle jednat, na druhé straně vás jedna chybka a špatně vystřelená koule může dost zbrzdit. Další body získáváte za sérii comb, tedy kolikrát za sebou dokážete jednotlivou střelou cokoli z hrací plochy odstranit. Vychytávek, jak můžete nahrabat skóre a překonat přátele, je však více. Za váš výkon během hraní získáváte peníze a zkušenosti. S výší levelu odemykáte nové bonusy a za peníze si je do jednotlivých her kupujete. Nechybí různé časové bonusy, bomby nebo násobky skóre.

Z toho, co bylo již napsáno, vyplývá, že potřebujete přátele a potřebujete hrát často. Ten, kdo hraje více, si dříve odemkne vychytávky a má možnost nahrát lepší skóre. Přátelé jsou samozřejmě motivační faktor. Hra toho zase nenabízí tolik, abyste se delší dobu bavili překonáváním pouze sebe sama.
Jednoduchá bublinová rychlovka, která je určena soutěživým jedincům s dalšími soutěživými jedinci. Koule lze měnit až na páté úrovni, což sice nechápu, ale naštěstí tato obvyklá funkce nechybí.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Laugher

Laugher | 27.07.17 v 22:46

Pod vodní hladinou


galerie

Bubble Speed Bubble Speed Bubble Speed Bubble Speed Bubble Speed

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce