recenze

Candy Bubble Rush

Candy Bubble Rush

Tak toto bude sladká logická hříčka. Vystřelujte bonbóny z děla a probijte si cestu skrze bonbóny až na konec. Vytvářejte alespoň trojice a pozor na druhy, které se vám budou snažit zatarasit postup.
Variace na klasického Bubble Shootera, tentokrát však s tematikou sladkých bonbonů a pamlsků vůbec. Principiálně je hra založena na tom, že z děla vystřelujete sladkosti určité barvy, ty se snažíte mířit tak, abyste vytvářeli alespoň trojice téhož druhu (barvy) a odstranili tak danou skupinku z hrací plochy pryč.
Pozor si musíte v první řadě dávat na ubývající střelivo. Musí vám vystačit až do konce, kde je třeba zlikvidovat potřebný počet bublin. K tomu se situace navíc komplikuje různými objekty, které odstranit nelze a musíte se s nimi vypořádat obstřelením či několikerým zásahem.
Za získané peníze z každého dokončeného levelu si můžete koupit speciální střely nebo bonusy, vyšší počet bonbónů do začátku apod. Čím dále postupujete do vyšších kol, tím máte možností k nákupům více. Vše se totiž odemyká postupně, a tak je stále jakás takás motivace pro další hraní. Celkově se však jedná o dosti tuctovou záležitost, kterých je na Facebooku mraky. Jestliže však zrovna nemáte žádnou podobnou gamesu rozehranou, tato vás ničím nezklame (ale ani nepřekvapí).

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Laugher

Laugher | 05.09.15 v 00:38

Variace na klasického Bubble Shootera


galerie

Candy Bubble Rush Candy Bubble Rush Candy Bubble Rush Candy Bubble Rush Candy Bubble Rush

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce