recenze

Bubble Origins

Bubble Origins

Match-3 bublinovka, ve které se musíte dostat přes bublinovou bariéru až na konec. Střílejte bubliny, odstraňujte překážky a nahrajte nejlepší skóre proti vašim přátelům i všem ostatním hráčům.
Dělo s bublinami tentokráte ovládá panda, ale hratelnost a náplň zůstává stejná. Jako v klasickém Bubble Shooteru vystřelujete bubliny právě tak, aby se spojily s ostatními stejné barvy. A takto pukáte barevné masy, dokud nezničíte dostatečné množství v řádku na konci.
Tímto způsobem sbíráte bodíky a hvězdy, díky kterým se dostanete do dalšího kola. Za své počínání získáváte rovněž peníze, za které si můžete nakoupit power-upy do dalšího kola. Nicméně jsou to dost drahé věcičky, takže nakupujte do pozdějších hodně obtížnějších kol. A jako vždy si musíte hlídat ubývající počet bublin v kanónu.
Abyste se podívali i na další ostrovy (každý ostrov je nějak tematicky zaměřen a s tím souvisejí i množící se překážky), musíte si je odemknout. V tuto chvíli se vyplatí mít pár přátel, kteří titul také hrají. Musí vám odkliknout žádost, jinak je nutno si pro postup připlatit. Naštěstí komunita kolem hry je v současné době něco kolem milionu hráčů, a tak není problém pár spoluhráčů sehnat. Také vám mohou poslat speciální věcičky do kolekce.
Kromě nutnosti přátel také nepotěší počet životů. Při úspěšném splnění kola se nic neděje. Ale když neuspějete, přijdete o jeden z nich a tři kusy jsou docela málo. Frekvence doplňování je půl hodiny.

Milovníci bublinovek si jistě přijdou na své. Trochu prudícím je nutnost přátel brzy po začátku hraní a také odrazy bublin při finálním sbírání bodů do kotlíku je na můj vkus zdlouhavé.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Blaster27

Blaster27 | 19.07.16 v 21:17

Hezká grafika taková barevná :)

Laugher

Laugher | 16.07.16 v 23:37

Jde to

Laugher

Laugher | 14.07.16 v 17:54

Bublinková hra s pandou

Petosko

Petosko | 06.02.16 v 13:31

bublinovek je hodně to je fajn

Laugher

Laugher | 23.08.15 v 01:10

Bublinovka


galerie

Bubble Origins Bubble Origins Bubble Origins Bubble Origins Bubble Origins

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce