recenze

Flick Tennis: College Wars

Flick Tennis: College Wars

Jakožto začínající tenista to nemáte lehké. Musíte vyhrát následující zápasy a chytnout nabízenou příležitost. V postupně odemknutých kapitolách na vás čekají stále obtížnější soupeři, kteří prověří vaše tenisové schopnosti více než důkladně.
Příběh se točí kolem nadějného tenisty Kevina Adamse. Ten sice není ještě profík, ale dostal se na jednu tenisovou akademii, kde ho čeká postupně několik výzev a nutnost zdokonalit se v herní strategii a stylu.
Každá epizoda je uvedena částí příběhu. Pak už se ocitáte na kurtu proti soupeři. Ovládání vám umožní zahrávat různé druhy úderů, včetně lobů a drop shotů, podle toho, jakým směrem a kolika prsty hrajete. To už samo o sobě dává možnosti odlišného způsobu hraní. A bude opravdu třeba, abyste tyto údery zvládli. Každé další utkání je o něco těžší, hráči variují své útoky, používají více střel do protipohybu, takže bez toho a bez čtení hry se ke konci neobejdete. Pravda, občas se šipka směru trochu vychýlí, ale přesné míření je především otázkou cviku.

Vzhledem k soupeři v příběhové linii je dán také počet gamů a setů. Postupně jsou zápasy delší, nicméně je tu skvělá možnost kdykoli hru uložit (například když vedete). Kromě singlu je tu i možnost čtyřhry, případně exhibice, kde si můžete vybrat již odemknuté postavy a kurty.

Grafika je solidní 3D a vůbec celkově se jedná o velice dobře zvládnutý tenisový titul. Ovládání chce možná trochu cviku, než budete zahrávat přesné údery k lajnám, ale fanouška bílého sportu určitě připoutá na dlouhé hodiny.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Flick Tennis: College Wars Flick Tennis: College Wars Flick Tennis: College Wars Flick Tennis: College Wars Flick Tennis: College Wars