recenze

Bubble Bikini

Bubble Bikini

Spojení klasické „bublinovky“ a holek? Tak to je hra Bubble Bikini, ve které budete balit holky tím, jak dobře splníte bublinové levely. Ve skutečnosti na toto drtivou většinu dívek nenalákáte („pojď, ukážu ti, jak pařím Bubble Shootera…“), tak si to užijte aspoň na Facebooku.
Cestujte po světě, plňte levely na co nejvíce hvězdiček a zvěte dívky na velkolepou párty. Z hlediska náplně tu máme další střílení bublin. Máte před sebou bariéru bublin různých barev a dělo. Z toho střílíte jednu kouli za druhou tak, abyste vytvořili alespoň trojici téže barvy, která následně zmizí. Také překážky nejsou žádnou revolucí v tomto stylu – narazíte na kameny nebo „duhovky“, které vám znesnadní míření. Kamenné bubliny nejdou zničit a „duhovka“ zase přidá bubliny navíc. Počet střel je navíc omezen, takže to chce přemýšlet nad dalším tahem a přesně mířit. Takto se prokousáváte skrz až na konec, kde musíte odstranit poslední bubliny a… doufáte. Doufáte, že vám dosažené body budou stačit pro postup do dalšího kola.
Body se promítají do hvězd a ty zase do dívek. Za určitý počet hvězd odemknete novou slečnu, ale na co to je dobré, je zatím ve hvězdách. Autoři se nicméně neustále dušují, že „již brzo“ se zpřístupní daná položka.
Takže tu máme při nejmenším slušnou střílečku bublin, které nechybí ani nákup bonusů usnadňující hraní. Peníze opět získáváte plněním levelů.
Ani na přátele nesmíte zapomínat. Do části s novými levely se dostanete pouze tak, že vám vaši přátelé potvrdí pomoc. Obtížnost roste a kolem třicátého kola (úrovní je momentálně cca sto) se už pořádně zapotíte. Hra sice ničím nevyčnívá (kromě možnosti odemykat kreslené holky), ale obtížnostně je to dobrá výzva pro fanoušky tohoto žánru.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Laugher

Laugher | 27.07.17 v 22:49

Bublinovka

phanka

phanka | 18.04.15 v 07:42

vyzkouším


galerie

Bubble Bikini Bubble Bikini Bubble Bikini Bubble Bikini Bubble Bikini Bubble Bikini