recenze

Munchie Mania

Munchie Mania

Zběsilá spojovačka objektů stejné barvy, ve které je třeba bystré oko a rychlá ruka. Hrajte buď sólo, nebo proti vybranému soupeři v duelu.
Příšerka je notně hladová a vy ji musíte nasytit. Na hrací ploše spojujte tahem myší objekty stejné barvy a získávejte potravu pro příšerku a současně také body na konto. Na celou hru máte vymezený časový limit, takže rozhoduje především rychlost, se kterou si budete při hraní počínat. Za odměnu získáváte mince, zvyšujete váš level, čímž posléze odemknete power-upy a budete si je moci i koupit. Nechybí ani spousta věciček přímo pro vaši příšerku.
Tyto vychytávky vám pomohou například s barevným rozvržením hrací plochy, přidají bonus k časovému limitu nebo zničí část hracího pole.
Zahrát si můžete sami v sólo režimu, proti přátelům nebo hráčům z celého světa. V rámci duelu samozřejmě vítězí ten, který má více bodů. Postřeh prověříte při klikání na násobící kameny, a tak je tu ve výsledku povedená a velmi rychlá „odklikávačka“, při které se solidně zabavíte. Mínusem je ubírání životů za každou hru, a tak si po nějakém čase budete muset dát pauzu, pokud vám je tedy nezašlou přátelé.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Laugher

Laugher | 26.12.15 v 15:23

Zběsilá spojovačka objektů stejné barvy


galerie

Munchie Mania Munchie Mania Munchie Mania

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce