recenze

Air Patriots

Air Patriots

Ovládněte vzdušný prostor, s různými druhy letadel se braňte nájezdům nepřátel a nenechte nikoho projet až na konec cesty. Správná strategie a kontrola letadel je cesta k vítězství.
Na herní mapě ovládáte skvadru letadel a snažíte se o to, aby na druhou stranu cesty neprojel ani jeden nepřítel, jinak ztrácíte život. Brázdění ve vzduchu je založeno na jednoduchém principu „namaluj cestu“. S každým vaším letadlem můžete pohybem prstu vytvořit trasu, po které se bude pohybovat. Jakmile bude v dostřelu nepřítele, palba probíhá automaticky. To ovšem znamená, že musíte mít celou vaši letku neustále pod palce, a jakmile se začne situace přiostřovat (nepřítel bude mít silnější tanky a početnější jednotky), je nutno i strategicky přemýšlet.
Za zničené tanky získáváte peníze na nákup dalších letadel a speciální zelené „gear body“, díky kterým si odemknete nové mapy nebo letadla.
Vaše stroje se používáním v bojích vylepšují, a když nebudete mít dost prostředků na novou mapu, můžete si po skončení jedné úrovně obtížnosti střihnout další. Tak co, je to dostatečná výzva? Myslím, že ano.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Air Patriots Air Patriots Air Patriots Air Patriots