recenze

Bubble Chronicles - Diamond Edition

Bubble Chronicles - Diamond Edition

Bublinová střílečka, ve které naskočíte do stroje času a budete cestovat napříč starověkými civilizacemi. Přesně miřte, sestřelujte bubliny a hlídejte si palivo vašeho stroje času.
Bubble Shooter zabalený do cestování časem. Díky tomu obrážíte levely zasazené do různých kultur a civilizací. Pozor, aby vám nedošla šťáva uprostřed rozehrané úrovně. Ale popořadě.
V zásadě tu máme starou dobrou střílečku bublin, kdy z děla míříte a umisťujete bubliny tak, abyste vytvořili minimálně trojici stejné barvy. Prokousáváte se hradbou bublin, překonáváte překážky (ne všechny objekty lze sestřelit, ale je třeba je obstřelit pomocí odrazu od stěny) až ke stropu, kde ve finále musíte zničit příslušný počet posledních bublin. Získané body pak rozhodnou o vašem postupu dál. K dispozici dostanete i pár volných power-upů, které pak obdržíte především za reálné peníze. Nikdo vás však nenutí do nákupu a hrát se dá vesele bez nich.
No, vesele… jak se to vezme. Mám rád jisté inovace, ale tato mě příliš nepotěšila. Ve hře nemáte pevně daný počet střeliva, ale disponujete jakýmsi palivem, které se v čase doplňuje. Zní to jako výhoda? Ani ne. Každá vystřelená koule vám ubere 100 bodů této energie, a pokud si to špatně spočítáte, dojdou vám bubliny uprostřed úrovně a můžete buď zaplatit, nebo čekat. Pokud ale opustíte mapu, level jste prohráli.
Nedá se přesně říct, s jakou mírou naplnění má smysl pouštět se do hry. Vše záleží na vaší šikovnosti, ale také na obtížnosti úrovně. Osobně se mi osvědčila minimální úroveň okolo 3000 bodů (tedy 30 kusů bublin), ale na delší a komplikovanější úrovně to bude nejspíš málo.
Absolutní doplnění nádrže může trvat celý den, čímž se ze hry stává sice do jisté míry odlišný titul, ale také hra, která je během na pěkně dlouhou trať.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

carlos11111

carlos11111 | 20.09.23 v 20:17

Ahoj přátelé, chci vás jen doporučit dobré úvěrové společnosti, kde jsem dostal svou půjčku ve výši 270 000,00 EUR v jakékoli měně na světě prostřednictvím jejich e-mailu, když jsem hledal půjčku, abych zaplatil své účty a šel dál v životě, pak mi dal přítel mi údaje o této společnosti, kterou jsem kontaktoval prostřednictvím tohoto e-mailu: christharmonyloanfund@gmail.com

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 10:21

text příspěvku

Drticka

Drticka | 04.04.20 v 20:13

bublinky to je moje

1Laugher

1Laugher | 14.01.18 v 18:16

Podmanivé dobrodružství, které začíná neuvěřitelným zmizením

Goldenpig

Goldenpig | 31.01.16 v 23:10

tahle je také dobrá :)

Laugher

Laugher | 01.09.15 v 23:22

Bublinová střílečka

Laugher

Laugher | 11.06.15 v 14:49

Bubble Chronicles Diamond Edition: nyní lesklý design, a brilantně náročné bublina natáčení.


galerie

Bubble Chronicles - Diamond Edition Bubble Chronicles - Diamond Edition Bubble Chronicles - Diamond Edition Bubble Chronicles - Diamond Edition