recenze

Trophy Slots

Trophy Slots

Hazard bez nutnosti se obávat, že ztratíte reálné peníze? To je Trophy Slots, prostě hrací automaty, které přináší hazardní zábavu bez risku, a to v povedené grafice a slušné šanci vyhrávat.
V angličtině slots, u nás hrací automaty, jsou prokletím každého, kdo do nich vhodí peníze. Stejně „investovat“ se dá i hozením mincí do kanálu. Ovšem možnost nic neriskovat a pouze se bavit je také možnost.

Válce, které budete roztáčet, nabízí opravdu velmi slušnou šanci na virtuální výhru s možností si ještě zariskovat při volbě červené nebo černé karty (zdvojnásobení výhry) nebo uhodnutí jednoho ze čtyř druhů karet (4x větší výhra). To je v základním principu celá náplň, pokud nepočítám klasické navyšování sázek a klikání, na které úseky si chcete vsadit.
Samotné herní automaty už nejsou tak odlišné, kromě grafické části. Jde o různé hodnoty, speciální políčka a bonusová kole, ty jsou hotovým pokladem a nutno říci, že se objeví poměrně často. Odlišnosti se přeci jenom najdou, v různých bonusových kolech. Jak už jsem řekl, hlavně díky grafice se podíváte do různých světů nebo fantastických míst a nejspíše si najdete svou vlastní oblíbenou mašinu.

Jak je to se ziskem peněz? Asi dva dny jsem hrál čistě na riziko, tedy maximální sázky, jak to šlo, a solidně se mi dařilo. Různé achievementy dodávaly kontu větší náplň a hra mě opravdu bavila. Vše má ale svůj konec a i tady se hrát na dlouhodobé riziko nevyplatilo, nula je nula a s tím se nic nedá dělat. V tomto případě čekáte na mince, které vám hra dá, nebo zaplatíte FB kredity (podle mě pořádná hloupost). Zde přicházejí na řadu přátelé, čím více jich máte, tím více virtuálních peněz dostanete. Sociální část se činí i při zisku zkušeností, to je to, co vás posouvá mezi ostatními přáteli nebo světovými hráči výš, takové menší, ale fungující motivace.

Tvůrci slibují do budoucnost mnoho nových her a také speciální soutěže, takže si Trophy Slots určitě vyzkoušejte, jedná se o zatraceně chytlavou zábavu pro zabíjení času.


hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Trophy Slots Trophy Slots Trophy Slots Trophy Slots

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce