recenze

Evil

Evil

Největší chyba, jakou můžete udělat? Třeba vstát z postele. To, co vypadá jako normální ráno, je…. zlo. Prostě čistokrevné zlo.
Evil je hra, která kombinuje explorativní styl s hororovou adventurou. Po probuzení a navštívení skříně se vydáváte ven, abyste se… probudili znovu a znovu. Jenomže to už se začnou dít takové věci, které vám jasně křičí do hlavy, že jste někde jinde. Každá část, každý prostor, který navštívíte, je podivný, zlý a značně nadupaný hororovu atmosférou. Cíl je vždy o nalezení a dostání se ke dveřím a kromě bloudění budete muset i skákat a přemýšlet. Jednou se mi bohužel stalo, že jsem se zasekl a nešlo se prostě hnout, což vedlo k restartu. To je ale maličkost, tahle hra prostě stojí za dohrání, i když se vám budou ježit chlupy z šíleného prostředí, někdy hrozného audia a hlavně naprostého nevědomí, kde jste. Jednoznačně zajímavá hra.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Bafusa

Bafusa | 12.11.17 v 13:02

Turbokocour: Ty jsi taky komentátor, něco jako Petulinda

Turbokocour

Turbokocour | 12.11.17 v 12:31

dobrý hra

Humr | 10.02.13 v 22:04

Zdravím, hra stažená odsud mi nefunguje. Pří pokusu o spuštění to píše, že některý soubory jsou poškozený a když se pokusím vypnout budík hra se hryzne. Každopádně jsem to stáhl odjinud a musím souhlasit s hodnocením WTF? =D


galerie

Evil Evil Evil Evil Evil

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce