recenze

Picture Pop Duel

Picture Pop Duel

Dokážete rozpoznávat kapely, filmy nebo známé osobnosti? Prověřte vaše schopnosti v této vědomostní hře na Facebooku proti vašim přátelům nebo hráčům z celého světa.
Tato svižná hra vám ukáže, jak jste na tom s poznáváním obrázků z nejrůznějších oblastí dnešní společnosti a kultury. A jak to celé funguje?
Na začátku si vyberete, které oblasti se chcete věnovat. Zprvu je k dispozici sice jen několik málo oblastí, ale i tak si můžete vybrat zajímavá témata, jako jsou hudebníci a kapely, filmy nebo případně herci či ikony známých značek. Posléze v sérii otázek určujete správnou odpověď. Při tom záleží nejen na výběru správné odpovědi, ale také na rychlosti. Kombinací těchto prvků získáváte výsledné skóre.
Multiplayer funguje tak, že máte k dispozici buď vaše přátele, které pozvete do hry, nebo si z nabídky vyberete soupeře. Jestliže ten vaši výzvu ještě nepřijal, budete muset čekat, až potvrdí žádost a své kolo vyplní. Současně také vy dostáváte upozornění a během vaší hry okamžitě vidíte, jak a jak rychle soupeř odpověděl. Za výhru získáváte bankovky, díky kterým si pak můžete odemknout nová témata.
Další obory jsou však poměrně drahé (cca 8200 herní měny), a pokud si je nechcete zpřístupnit za reálné peníze, budete muset našetřit pěkný balík a hlavně vyhrávat výzvy. Na druhou stranu je to poměrně dobrá kratochvíle a zábava i s omezeným počtem kategorií.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 09.04.24 v 08:01

1

Laugher

Laugher | 26.12.15 v 15:25

Kombinací těchto prvků získáváte výsledné skóre

hajzlos

hajzlos | 27.07.15 v 15:08

vědomosti ověřeny


galerie

Picture Pop Duel Picture Pop Duel Picture Pop Duel Picture Pop Duel Picture Pop Duel