recenze

Motor World Car Factory

Motor World Car Factory

Staňte se největším producentem automobilů ve vaší továrně a „postavte je všechny“. Bohatá náplň, retro grafika a spousta hodin hraní.
V této hře budete mít pod palcem továrnu na auta. Vehikly však budete nejen stavět, ale také prodávat, vyvíjet jejich vlastnosti a závodit. Ale popořadě.
V tovární hale „tapáním“ na výrobní linku postupně skládáte součástky a postupujete celým procesem až na konec. Během toho jsou důležití vaši zaměstnanci. Jejich výkon závisí na jejich úrovni a pracovní činnosti, kterou lze zlepšovat koblihami. Ty získáváte během hraní z množství nejrůznějších činností, například plněním questů, postupem na vyšší level apod.
Stavba trvá nějaký čas, což lze ovlivnit upgradem továrny, kdy například může na jednom vozu pracovat více zaměstnanců. I když to zní možná trochu komplikovaně, na všechny novoty a možné akce jste upozorněni díky přehledné ikonce.
A to nejsme ani v polovině. Vozy si postupně odemykáte, jak postupujete na žebříčku, originální vychytávkou je jejich křížení. Stavět lze i více vozů současně.
Následuje prodej, což je hlavní zdroj peněz. Posléze si můžete vylepšit a postavit nové oblasti s obchody a vydělávat více. Nedílnou součástí jsou také questy. Jejich náplň se sice opakuje, ale například dragové závody jsou příjemné zpestření.
Sociální složka je poměrně výrazná, ale nic vás výrazně nenutí k registraci. Našlo by se několik dalších prvků – zpravodajství, karty, boosty, denní odměny… hra s velmi bohatou náplní, která vás chytne a zabaví na dlouhé hodiny. Snad jen notifikace mohou být otravné.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

jirka | 31.01.14 v 11:25

Ahoj ta hra motor word semi restartovava na prvni uroven vzdicky kdiz sem 40level cim to je.


galerie

Motor World Car Factory Motor World Car Factory Motor World Car Factory Motor World Car Factory Motor World Car Factory Motor World Car Factory Motor World Car Factory

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce