recenze

Lost Legacies

Lost Legacies

Hledejte objekty, objevujte rozmanité lokace a ponořte se do velkého dobrodružství. Hra pro milovníky „Hidden Object Games“ neboli „hledaček předmětů“.
Nejprve se podívejme na samotnou herní náplň. Na každé herní scéně máte za úkol najít všechny předměty, které jsou uvedené na seznamu. Protože je však kolem spousta dalších objektů a celá scenerie působí schválně nepřehledně, není snadné ani ty nejjednodušší předměty najít okamžitě. Takže musíte mít stále oči na šťopkách. K dispozici je také nápověda, když už si opravdu nevíte rady nebo se vám nechce hledat.
Na tento jednoduchý princip se nabaluje spousta dalších aspektů, které dotvářejí celkovou hratelnost hry. V první řadě je to příběh, v rámci něhož plníte questy, odemykáte nové kapitoly, oblasti a scenerie. Obvykle jste za každou hru odměněni body, za což získáváte „známky“, a tak také za ně odemykáte nové lokace. Jindy zase musíte určitou věc koupit v obchodě či splnit nějaký úkol, abyste se posunuli dále. Nutnost bodového zisku je však jedna ze základních. Toto hraní vás stojí energii, takže dříve či později si budete muset dát pauzu a počkat, než se doplní.
Kromě základních herních lokací si také můžete odemykat speciální za pomoci vašich přátel, také jim můžete posílat dárky a vzájemně se překonávat v nahraných bodech.

Celkově můžeme říct, že před sebou máme klasickou Hidden Object hru, ve které hraje prim hledání předmětů. Nic víc. Všechna ta omáčka kolem jen umožňuje to, že na hru hned nezanevřete. Sympatické je také občasné nalézání objektů ve tmě, ale hra ničím nevyčnívá. Na druhou stranu také ničím neztrácí, a tak fanoušci tohoto stylu nemají co ztratit, spíše mohou něco nalézt.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Kalousek100

Kalousek100 | 30.05.20 v 00:26

Perfektní

Blaster27

Blaster27 | 19.07.16 v 21:16

Dobrodružná a fajn:)

Laugher

Laugher | 16.07.16 v 23:30

Ok

Laugher

Laugher | 13.07.16 v 19:14

Zase dobrodružná

Laugher

Laugher | 23.08.15 v 01:03

Dobrodružná hra

hajzlos

hajzlos | 27.07.15 v 15:10

nic moc

Laugher

Laugher | 13.06.15 v 00:00

Kovbojka.


galerie

Lost Legacies Lost Legacies Lost Legacies Lost Legacies Lost Legacies Lost Legacies Lost Legacies Lost Legacies

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce