recenze

Rockstar Madness

Rockstar Madness

Koncerty, zástupy fanoušků a popularita. Staňte se frontmanem své vlastní kapely a rozjeďte to na plné koule. Cesta k úspěchu je dlouhá a než se dostanete na obrovská pódia jako rocková superstar, podíváte se i do zaplivaných barů.
Na začátku hry si vytvoříte kapelu. Budete si moci zvolit její název a jména členů kapely. To je fajn pro kreativní jedince, ale jinak žádná revoluce.
V samotné hře se budete věnovat několika věcem. V první řadě je to vaše kapela jako celek. Vaše členy včetně sebe můžete všelijak měnit, nakupovat jim nejrůznější části oblečení a tím zvyšovat jejich charisma. Kromě toho, že to dobře vypadá, tak plníte i questy. Na hlavní stránce kapely chodí i fanoušci a za kliknutí je získáte na svoji stranu. Jejich ukazatel pak slouží pro druhou část hry.
Druhou složkou hry jsou hudební představení. Ta můžete uskutečňovat jednak tím, že nahráváte desky, jednak tím, že postupujete na jakémsi „tour žebříčku“ od malých sálů až po plně vyprodané haly, a právě fanoušci vám odemykají další levely vašeho kariérního postupu.
Pokud jde o nahrávání desek, pak v každé úrovni máte několik songů, které postupně plníte a následně v časovém limitu prodáte. I takto se získávají peníze a zkušenosti.
Do této doby je to klikačka, která spotřebovává energii, což je poměrně klasické u Facebook her. Dále ale budete muset ukázat váš postřeh. Během hraní rozmanitých písniček vám jezdí symboly nad každým členem kapely a vy je musíte včas stisknout, pokud chcete mít na konci vystoupení peníze a zkušenosti. Nechybí speciální režim, ve kterém vyděláte víc, ale ten opět ubírá další energii.


Není to stavění města ani farmy, takže z tohoto pohledu je to poměrně neokoukané téma. Také se mi na hře líbí, že obsahuje jakousi vizi konce – když se dostanete na vrchol v sekci „Tour“. A nakonec „akční“ složka, kdy klikáte tóny tak trochu ve stylu Guitar Hero. Celková hratelnost ovšem představuje klasickou facebookovku, takže – průměr.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Rockstar Madness Rockstar Madness Rockstar Madness Rockstar Madness Rockstar Madness Rockstar Madness

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce