recenze

Race Track Rivals

Race Track Rivals

Závodní hra, ve které si přijde na své každý fanoušek rychlých kol. Vyhrávejte závody, získávejte peníze na nová auta, upgrady a zúčastněte se nejrůznějších turnajů proti ostatním hráčům. Nechybí ani tvorba vlastních tratí.
Facebook hra ze závodního prostředí s velmi slušnou řádkou možností, které budete postupně objevovat. Pojďme se nyní podívat na to hlavní, co vás ve hře čeká.
V první řadě je tu slušná porce závodů. K dispozici je několik okruhů, na kterých postupně musíte vyhrát se třemi různými auty. Jsou odstupňované podle obtížnosti, respektive dle výkonu aut vašich soupeřů. To dává dohromady něco kolem stovky závodů. Nové tratě a vyšší obtížnostní stupeň odemykáte pomocí hvězd, které dostanete za každou výhru.
Na to je třeba postupně vylepšovat vaše aktuální vozidlo instalováním stále lepších součástek. Ty lze jednak získat formou odměny za první místo, jednak nákupem. Peníze a zkušenosti jsou rovněž získávány v rámci odměny, takže platí rovnice, že čím více toho odjezdíte a vyhrajete, tím rychlejší bude váš progres hrou.
Lepší vehikl neznamená automaticky lepší umístění. První příčku si musíte zasloužit slušnou jízdou, nevyjížděním z trati, sbíráním boostů a vyhýbáním se olejovým skvrnám. Tento aspekt představuje opravdu slušně zpracovanou arkádovou jízdu.
S každým závodem se vaše kára lehce opotřebovává a čas od času je třeba kromě tuningu zajít do opravny. To je ovšem tak jediná brzda. Navíc s odemknutím druhého auta můžete samozřejmě s jedním jezdit, zatímco se druhé spravuje. I z tohoto důvodu je nejlepší nejdříve našetřit na druhé auto a pak se věnovat upgradům a výzkumu nových součástek.
A jedeme dál. Kromě základních závodů jsou tu i turnaje proti ostatním hráčům, kde ovšem nemáte natrénovanou trať a vstupní poplatek je také občas mastný. Ta možnost tu však je. Další vychytávkou je editor tratí, díky kterému můžete vytvořit vlastní okruh a publikovat ho přímo ve hře. V této sekci šampionátů bere odměnu ten nejrychlejší, takže běžte trénovat a užívejte si povedené závody.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:27

text příspěvku

Laugher

Laugher | 24.08.17 v 23:56

Závodní hra

Blaster27

Blaster27 | 19.07.16 v 21:20

Autíčka mám rád a vždy si rád zapařím :D


galerie

Race Track Rivals Race Track Rivals Race Track Rivals Race Track Rivals Race Track Rivals Race Track Rivals Race Track Rivals Race Track Rivals Race Track Rivals

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce