zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 2

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Nano Kingdoms

Nano Kingdoms

Ukažte váš strategický um, vysílejte vojáky do boje a v lité řežbě oslavte vítězství správným načasováním útoků a použitím many na speciální kouzla. Připravte se, bitva začíná.
Kdysi v mírumilovném království vzplály boje a jen jeden hrdina bude na konci vítěz. Vrhněte se do boje, kde je důležité strategické uvažování a plánování.

Každý souboj představuje hrad, v němž můžete postavit základní budovy na produkci surovin. Ty slouží k vytváření vojáků a stavbě dalších budov a ty zase k dalším vojákům a dalším budovám… postupně odemykáte širší spektrum budov. Od toho se odvíjí i vaše strategie. Ono produkovat jen vojsko nestačí. Chce to občas i bránit, něco si nachystat do zálohy a zaútočit.
Vlastnosti i budovy lze vylepšovat, navíc vám neustále nabíhá speciální mana na speciální útoky. Ty se liší podle toho, jakého hrdinu si vyberete. Každý poražený se stane vaší novou postavou, kterou si můžete zvolit do dalšího levelu.
Celkem pohodová náplň, která nepůsobí přeplácaně ani zmateně a vyžije se i člověk, který není nijaký hardcore stratég. Na druhou stranu jsou boje na můj vkus dosti dlouhé, čímž můj zájem upadá. Kvality však této hře upřít nelze.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Nano Kingdoms Nano Kingdoms Nano Kingdoms Nano Kingdoms